«Mr. Manchester City» er død

Manchester City life president Bernard Halford er død, 77 år gammel.

Den tidligere klubbsekretæren til City, Bernard Halford, er død, 77 år gammel. Han ble da han pensjonerte seg utnevnt til «life president» av klubben, etter å ha jobbet for klubben i nesten 40 år. Halford som har vært City-supporter siden han var liten guttunge, døde etter kort tids sykeleie.

City-manager Pep Guardiola uttalte til klubbens offisielle nettside etter nyheten om at «Mr. Manchester City», som Halford ble klart, var gått bort: «Det var veldig triste nyheter å høre at Bernard Halford var gått bort. Det var en ære og et privilegium å få møte og snakke fotball med ham og kunnskapene han hadde om denne fotballklubben var utrolige. Han var en stor mann, men han var også en fotballens mann med en komplett forståelse av spillet, helt fra grasrotnivå og opp. Han dedikerte hele livet sitt til fotballen , og først og fremst til Manchester City, og vi var heldige som hadde ham.»

I 2011 fikk Halford være med opp på tribunen og løfte pokalen da City vant FA-cupen, som den eneste bortsett fra en spiller eller en manager som har gjort akkurat det. «Jeg husker da Stanley Matthews gjorde det i 1953» uttalte han etterpå. «At jeg fikk gjøre det samme 58 år senere er som hentet ut av Alice i Eventyrland!»

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar