Bli medlem i supporterklubben

Gå rett til innmeldingsskjema

Takk for at du som ekte City-supporter ønsker å bli medlem i supporterklubben! Først litt info: Vi er Manchester Citys offisielle supporterklubb i Skandinavia, med medlemmer i Norge, Danmark og Sverige. Vår stolte og tradisjonsrike supporterklubb ble stiftet av Nils Martinsen i 1974 som Norway Branch, og er dermed den eldste supporterklubben for et britisk lag i Skandinavia! Vi er også den største av over 240 forskjellige avdelinger (branches) av den offisielle supporterklubben OSC i Manchester. Den offisielle supporterklubben til Manchester City så dagens lys i 1949.

Som medlem av oss får du:

  • 5 årlige utgaver av medlemsbladet vårt (Scandinavian True Blue) på ca. 100 sider pr. utgave. Vårt medlemsblad med redaktør Per Arne Rennestraum bak roret har vunnet flere priser for sitt innhold. I løpet av sesongen mottar du også et medlemskort som beviselig tegn på medlemskap i den offisielle supporterklubben.
  • Du får også tilgang til eksklusivt innhold på vår nettside, www.manchestercity.no. Dette inkluderer blant annet mulighet til å lese eldre utgaver av supporterbladet, og mulighet til å delta i supporterklubbens tippekonkurranse (gratis å delta for medlemmer) der du kan vinne fotballtur til England i premie.
  • Vil du reise til Manchester formidler vi fotballbilletter til Citys kamper. Vi skaffer deg billetter til både hjemme- og bortekamper til en gunstig pris! Se mer informasjon om billetter. Vi arrangerer også med jevne mellomrom fellesturer.
  • Med medlemskap i vår supporterklubb er du også automatisk medlem i Supporterunionen for Britisk fotball. Spiller du fotball og er over 16 år kan du delta i den årlige supporterturneringen som SBF arrangerer i Oslo, og du får gratis tilsendt Supporterunionens håndbok i starten av hver sesong.
  • En del av medlemsavgiften du betaler hvert år (ca 50 kroner) blir betalt til Manchester som avgift og brukes hovedsakelig til å hjelpe personer i Manchester-området som lider av sykdom/fattigdom eller har alvorlige handikap. Manchester City gjør mye for nærmiljøet, særlig støtter de kommunalt arbeid gjennom foreningen City in the Community, CITC.
  • Medlemmer i supporterklubben samles på en rekke puber i Skandinavia når City er på TV. Se mer informasjon om møtesteder.

VÅRE PRISER FOR MEDLEMSKAP SESONGEN 2019/2020

Land Hovedmedlemskap Familiemedlemskap
Norge 400 kr 150 kr
Sverige 400 kr 150 kr
Danmark 300 kr 100 kr

Medlemskapet følger fotballsesongen fra 1. juni til 31. mai. Innbetaling etter 1. mars blir ført over til neste sesong.

For norske medlemmer skjer betaling direkte til konto 1607.51.55240. Klubbens adresse er Man City SCSB, Bervens Løkke 4, 0254 Oslo.

Svenske medlemmer betaler til konto i Sverige, mens danske medlemmer betaler til konto i Danmark. Grunnen til at dansk medlemskap er billigere skyldes kroneforskjellen.

HUSK Å BENYTTE FAMILIEMEDLEMSKAP:

Vi tilbyr offisielt familiemedlemskap til andre familiemedlemmer enn hovedmedlemmet. Husk å oppgi navn og fødselsdato på de familiemedlemmene du ønsker å melde inn. Send mail til sekretær Ketil Aune på ketiau@online.no med beskjed om hva navnet er på familiemedlemmet, dersom du ikke får gitt beskjed på nettbank om dette. Nye familiemedlem kan også meldes inn via skjemaet under.

Eneste forskjell på vanlig medlemskap og familiemedlemskap er at familiemedlemmer ikke mottar eget medlemsblad. Ellers har familiemedlemmer like rettigheter med hensyn til billetter og andre tjenester supporterklubben yter.

VELKOMMEN TIL OSS I MANCHESTER CITY OSC, BRANCH SCANDINAVIA! 

—-

Merk at du IKKE automatisk blir medlem ved å fylle ut dette skjemaet. Du må først betale medlemsavgiften før du blir medlem!

Samtidig som du blir medlem av supporterklubben (etter at betalingen er registrert) får du også mulighet til å logge inn på nettsiden og få tilgang til eksklusivt innhold, som er grunnen til at du må velge deg et brukernavn.

—-

OBS! Ikke registrer deg her om du allerede er medlem av supporterklubben!

Er du medlem av supporterklubben, men har ikke brukernavn?

New User Registration
*Påkrevede felt