3 - 4
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
11. august 2019 14:00 Premier League 2 Division 1 2019/20 1

Oppsummering

City EDS ledet 2-0 til pause over Southampton i sesongpremieren i Premier League 2, men det hele raknet i andre omgang og det endte med et skuffende 3-4-tap.

Mens City U18 imponerte i går og slo West Bromwich 4-0 i åpningskampen i U18 Premier League North, var det Citys U23-lag (også kjent som EDS), sin tur til å starte den nye sesongen i dag, hjemme på Academy Stadium i Manchester mot nyopprykkede Southampton. Det endte med et skuffende tap, etter at City ledet 3-1 med bare fem minutter igjen av ordinær tid. Tre raske Southampton-scoringer i sluttminuttene sørget imidlertid for at det ble tap for laget til Paul Harsley, som kollapset totalt på slutten.

Nederlandske Jayden Braaf ga City ledelsen etter 32 minutter spilt, etter en flott pasning av Ian Carlo Poveda, mens Morgan Rogers økte til 2-0 like før pause med en flott avslutning.

I den andre omgangen kom Southampton først til å redusere, etter at norske Kornelius Hansen satte ballen i mål. City-keeper Gavin Bazunu nølte for lenge og sendte ballen rett i Hansen og i mål, og målet må beskrives som en stygg keepertabbe.

Etter 71 minutter skulle imidlertid Jayden Braaf igjen få nettkjenning, og dermed sende City opp i 3-1. Nederlenderen mottok ballen på høyre side, før han skar innover og avsluttet fra 18 meter i krysset! En nydelig scoring!

Så skulle altså marerittet begynne, med bare fem minutter igjen å spille. Bortelagets Thomas O’Connor reduserte først med en heading, før det bare minuttet etterpå skulle bli 3-3. Et innlegg ble ikke skikkelig klarert, og ballen landet hos Daniel N’Lundulu som fikk ballen i nettet fra kort hold.

Og så, i kampens andre tilleggsminutt, skulle samme N’Lundulu også gi Southampton seieren. Skuddet hans ble curlet opp i det lengste krysset, og dermed endte det med en meget skuffende avslutning på kampen sett med City-øyne.

 

City: XI | Bazunu, Frimpong, Eric Garcia, Harwood-Bellis, Ogbeta, Aleix Garcia, Rogers, Bernabe, Poveda, Doyle, Braaf

SUBS | Diounkou, Moulden, Pozo, Knight, Touaizi (inn for Poveda 46)