To City-kamper i mars får nytt starttidspunkt

Bortekampen mot United blir søndagskamp 8. mars, mens kampen mot Chelsea i London blir tidligkamp lørdag 21. mars – men blir mest sannsynlig utsatt.

TV-kampene i Premier League for mars er bestemt, og to av Citys kamper denne måneden får nytt starttidspunkt som en følge av det. Manchester-derbyet borte mot United spilles søndag 8. mars med avspark kl. 17.30 norsk tid, mens kampen mot Chelsea på Stamford Bridge blir «tidligkamp» lørdag 21. mars og har avspark kl. 13.30 norsk tid. Merk imidlertid at denne kampen er satt opp samme helg som det er kvartfinaler i FA-cupen, og vil dermed bli utsatt dersom enten City eller Chelsea tar seg til kvartfinalen, noe som er svært sannsynlig.

Kampen mot Arsenal som fra før av var flyttet til søndag 1. mars, vil muligens også bli utsatt, i og med at finalen i ligacupen skal spilles denne helgen. City har et godt utgangspunkt før returoppgjøret mot Manchester United i semifinalen, og leder 3-1. Den eneste kampen i mars som ikke får nytt starttidspunkt er hjemmeoppgjøret mot Burnley lørdag 14. mars.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar