Houghton ønsker å vinne FA WSL

Kaptein Steph Houghton sier City er fast bestemte på å vinne FA Women’s Super League denne sesongen, etter å ha kommet på andre plass forrige sesong. 

City vant ligaen forrige gang i 2016, men har vunnet tre cup-trofeer siden den gang. Forrige sesong vant de både FA-Cupen og Continental Cup, men Houghton sier det er ligaen som er det største målet:

– Vi er stolte av herrelaget og suksessen de har hatt, sier Houghton. Å vinne Premier League to ganger på rad er fantastisk og vi ønsker å gjenskape det som de har gjort. Om jeg ser tilbake på de fem årene mine her så har vi vunnet noe i hver av sesongene og da vi ikke vant i 2015 kvalifiserte vi oss til Champions League. Det har blitt skrevet mye om oss og om hvordan vi har utviklet oss som lag, men vi vant to trofeer og kom på andre plass i ligaen forrige sesong og det er ikke mange som kan matche dette. Ligaen er det store og vi ønsker å vinne det trofeet igjen. Den pre-season vi har hatt og spillerne vi har hentet inn vil gi oss en veldig god sjanse til å klare det. Det er ok å si det, men vi må vise at vi er et av de beste lagene i landet også.

Steph har beskrevet styrker hos spillerne i dagens kamptropp og du kan se videoen under:

Se dagens oppgjør på Viasat 4 og Viaplay klokken 16:00, sendestart 15:30.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *