Medlemskap

Takk for din henvendelse om medlemskap i vår stolte og tradisjonsrike offisielle supporterklubb. Vi er faktisk den eldste supporterklubb for et britisk lag utenfor Storbritannia og ble stiftet av Nils Martinsen i 1974. Vi er også den største av over 300 forskjellige (branches) av den offisielle supporterklubben OSC i Manchester. Den offisielle supporterklubben til Manchester City så dagens lys i 1949.

VÅRE PRISER FOR MEDLEMSKAP SESONGEN 2019/2020

Medlemskapet koster kr 400 norske kroner og følger fotballsesongen fra 1. juni til 31. mai. Betaling skjer direkte til konto 1607.51.55240.
Klubbens adresse er Man City SCSB, Bervens Løkke 4, 0254 Oslo.

Vi har også svenske medlemmer som betaler 400 svenske kroner til konto i Sverige, og de danske medlemmer som betaler 300 danske kroner til konto i Danmark (grunnet kronekursforskjellen, pr. mai 2019).

HUSK Å BENYTTE  FAMILIEMEDLEMSKAP :

Vi tilbyr offisielt familiemedlemskap til andre familiemedlemmer enn hovedmedlemmet. Husk å oppgi navn og fødselsdato på de familiemedlemmene du ønsker å melde inn. Send mail til sekretær Ketil Aune på ketiau@online.no med beskjed om hva navnet er på familiemedlemmet, dersom du ikke får gitt beskjed på nettbank om dette. Nye familiemedlem kan også meldes inn via vår nettside.

Familiemedlemskap koster i Norge og Sverige kr 150 pr ekstra familiemedlem. I Danmark kr 100.

Eneste forskjell på vanlig medlemskap og familiemedlemskap er at familiemedlemmer ikke mottar eget medlemsblad. Ellers har familiemedlemmer like rettigheter med hensyn til billetter og andre tjenester supporterklubben yter.

Som medlem av oss inkluderer medlemskapet ditt følgende:

5 årlige utgaver av medlemsbladet vårt (STB) på minimum ca 100 sider. Vårt medlemsblad med redaktør Per Arne Rennestraum bak roret har vunnet flere honnørpriser for sitt innhold. I løpet av sesongen mottar du også et medlemskort som beviselig tegn på medlemskap i den offisielle supporterklubben.

Du får også tilgang til eksklusivt innhold på vår nettside, www.manchestercity.no. Dette inkluderer blant annet mulighet til å delta i debatt med likesinnede gjennom forum og kommentarfelt.

En del av medlemsavgiften du betaler hvert år (ca 50 kroner) blir betalt til Manchester som avgift og brukes hovedsakelig til å hjelpe personer i Manchester-området som lider av sykdom/fattigdom eller har alvorlige handikap. Manchester City gjør mye for nærmiljøet, særlig støtter de kommunalt arbeid gjennom foreningen City in the Community, CITC.

Vil du reise til Manchester formidler vi fotballbilletter til Citys kamper. Vi skaffer deg billetter til både hjemme- og bortekamper, se egen info om billettbestilling og regler for dette under fanen billettinfo. Likeledes bestiller du billetter under fanen billettbestilling.

Med medlemskap i vår supporterklubb er du også automatisk medlem i Supporterunionen for Britisk fotball. Spiller du fotball og er over 16 år så kan du delta i den årlige supporterturneringen som SBF arrangerer i Oslo, og du får gratis tilsendt Supporterunionens håndbok.

Du møter medlemmer av supporterklubben på en rekke puber i Norden når City er på TV. Bruk debattforumet vårt for mer info. Bohemen i Oslo viser alltid City på TV så lenge de blir vist på en kanal stedet har. Vi har også samarbeid med Three Lions i Trondheim samt kontaktpersoner i Bergen og Stavanger som ønsker deg velkommen i miljøet.

VEL MØTT TIL OSS I MANCHESTER CITY OSC, BRANCH SCANDINAVIA!