Innmelding i supporterklubben

Takk for din henvendelse om medlemskap i vår stolte og tradisjonsrike offisielle supporterklubb. Vi er den eldste supporterklubb for et britisk lag utenfor Storbritannia og ble stiftet av Nils Martinsen i 1974. Vi er en av over 175 forskjellige grener (branches) av den offisielle supporterklubben OSC i Manchester,  – denne ble igjen stiftet i 1949! Som medlem mottar du blant annet vårt medlemsblad STB, og har mulighet til å kjøpe billetter til Citys kamper.

De som er i familie med hovedmedlemmer kan meldes inn som familiemedlemmer i supporterklubben. En har da de samme rettighetene som hovedmedlemmet med tanke på kjøp av billetter til Citys kamper, men familiemedlemmer får ikke tilsendt eget medlemsblad.

Hovedmedlemskap koster 300 kr. Familemedlemskap for de som er 17 år og yngre koster 100 kr, mens det koster 125 kr for de som er over 17 år. Fyller en 17 i løpet av perioden juni 2017- juni 2018 betaler en 100 kr.

MEN: merk at du IKKE automatisk blir medlem ved å fylle ut dette skjemaet. Du må først betale medlemsavgiften på kr. 300  til kontonr. 1607 51 55240 før du blir medlem! (Mottaker: Man City SCSB, Bervens Løkke 4, 0254 Oslo). Medlemskap gjelder fra 1. juni til 1. juni og følger dermed sesongen. Innbetaling etter 1. mars blir ført over til neste sesong!

Samtidig som du blir medlem av supporterklubben (etter at betalingen er registrert) får du også mulighet til å logge inn på nettsiden og få tilgang til eksklusivt innhold, som er grunnen til at du må velge deg et brukernavn.

—-

New User Registration
*Required field

OBS! Ikke registrer deg her om du allerede er medlem av supporterklubben!

Er du medlem av supporterklubben, men har ikke brukernavn?