0 - 4
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
24. november 2018 16:00 Premier League 2018/19 13

Dommer: Andre Marriner. Tilskuere: 56 886.

Oppsummering

Manchester City knuste West Ham i London! David Silva, Raheem Sterling og to ganger Leroy Sané sørget for 4-0-seier til City på London Stadium!

Det går på skinner for Manchester City om dagen! Pep Guardiolas gutter går fra den ene seieren til den andre, og selv ikke en to ukers landslagspause kunne forhindre City fra å fortsette sin kjempeform.

Benjamin Mendy er Bernardo Silva er riktignok blitt skadet og var ikke med i dag, noe som betydde at Fabian Delph og Ilkay Gündogan kom inn i deres posisjoner. Ellers var laget stort sett likt som i de fleste kampene i høst, med unntak av at Nicolas Otamendi kom inn i midtforsvaret sammen med Aymeric Laporte.

Det skulle ikke gå mer enn 11 minutter før gjestene fra Manchester var i føringen. Raheem Sterling fant David Silva foran mål og spanjolen skulle få en relativt enkel jobb med å sette ballen i mål fra kort hold. Dermed 1-0 til City!

Mye vil ha mer, og etter 19 minutter skulle det bli 2-0 til City! Igjen skulle scoringen komme fra kort hold etter en ball inn i feltet fra siden, denne gangen fra Leroy Sane som først lurte av Pablo Zabaleta og deretter fant Raheem Sterling foran mål. Engelskmannen fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål fra kort hold.

Og som om ikke det var nok skulle det bli 0-3 etter bare litt over halvtimen spilt. Nok en gang slo Raheem Sterling ballen inn i boksen fra kant og fant denne gangen Leroy Sane, som var iskald da han lurte av en West Ham-spiller og rolig plasserte ballen til side for keeper! Utrolige 0-3 etter bare 34 minutter spilt i London!

0-3 skulle stå seg til pause, men det skulle ha blitt 0-4 like etter hvilen da Raheem Sterling ble spilt gjennom og var alene med keeper. Sterling må nok et øyeblikk trodd at han var i offside, men skulle likevel klart å få ballen i nettet. Flere City-spillere stormet til for å få ballen i mål, men sjansen løp ut i sanden.

West Ham skulle komme mer med utover i den andre omgangen, og hadde faktisk også en ball i utsiden av den nærmeste stolpen og ut da Antonio var alene med keeper.

Til slutt skulle det likevel bli City som fikk kampens siste scoring, da Leroy Sane på overtid satte enda en spiker i den berømte kista og sørget for 4-0 til City! Innbytter Gabriel Jesus hadde målgivende da han la ballen høyt over til Sane på lengste, som først brukte et touch på ballen til å få kontroll på ballen, og så avsluttet i lengste. 0-4!

I og med at Liverpool også vant er avstanden ned til andreplass fortsatt på to poeng. Neste motstander er Lyon, som venter i en tøff bortekamp i Champions League førstkommende tirsdag.