1 - 0
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
4. mars 2020 20:00 FA Youth Cup 2019/20 Kvartfinale

Oppsummering

Liam Delap sendte City til semi-finalen i FA Youth Cup da han ble matchvinner i 1-0 seieren mot Burnley. 

City sine unggutter var tålmodige i kveldens kvartfinale mot Burnley og fikk etterhvert betalt for det. Hjemmelaget skapte mer enn nok av sjanser, men måtte vente til det var spilt 64 minutter før scoringen endelig satt. Scoringen kom etter flott forarbeid av Morgan Rogers som fant Liam Delap, før ballen ble plassert i mål fra kort hold. Citys u18-lag er allerede i finalen av Premier League Cup som spilles neste uke og er enda ubeseirede i 2020.

City stilte med følgende lag til kveldens kvartfinale |

XI | Slicker, Diounkou, McDonald, Harwood-Bellis, Wilson-Esbrand, Hodge, Doyle (c), Palmer, Braaf, Rogers, Delap.

INNBYTTERE | Robinson, McNamara, McAtee, Burns, Egan-Riley, Knight, Edozie.

City møtte i kveld et lag som liker å slå langt og er veldig fysiske, så det var en annerledes utfordring som møtte Gareth Taylor sitt mannskap i kveld. Bortelaget startet kampen med høyt press, som skapte mer rom fremover for hjemmelaget.

Hjemmelaget skapte sin første sjanse etter tre minutter da Tommy Doyle svinget inn en corner som ble møtt av Morgan Rogers, men hans halv-volley gikk over mål. Jayden Braaf var deretter veldig nære scoring da ballen endte like utenfor mål etter en lav avslutning. Cole Palmer fant Morgan Rogers på overlap etter 15 minutter, før sistnevnte slo et lavt innlegg som Delap var nære ved å sette i mål.

Cole Palmer kom deretter til avslutning inne i boksen, Tommy Doyle fikk så vidt ikke en fot på returen. Braaf var den neste som var nære scoring da han danset rundt med Burnley-forsvaret, men en god redning hindret scoring. Doyle og Palmer skapte begge enda flere store sjanser og etter 64 spilte minutter satt den endelig for City.

En smart pasning fra Hodge spilte Rogers fri på venstrekanten, før sistnevnte fant Delap som avsluttet sikkert i mål. Burnley var veldig nære en utligning ti minutter før slutt, da Slicker i City-buret feilberegnet et tilbakespill fra McDonald som endte på streken, men heldigvis avsluttet Burnley utenfor.

City er klare for semi-finalen i FA Youth Cup og du kan se kampen i sin helhet under! City møter enten Arsenal eller Blackburn i semi-finalen.