2 - 1
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
30. oktober 2019 19:30 Women's Champions League 2019/20 8. delsfinale 2. kamp

Sammenlagt: 3-2.

Oppsummering

City tapte i kveld 2-1 i Madrid (3-2 sammenlagt) og er ute av UWCL for andre sesong på rad, etter å ha tapt for Atletico Madrid i åttedelsfinalen.

Ellen White fikk sin første kamp fra start for City i kveld og laget var som følger:

XI | Roebuck, Bonner, Houghton (C), Campbell, Stokes, Walsh, Scott, Weir, Hemp, Stanway, White

INNBYTTERE | Benameur, Bremer, Beckie, Toland, Geum-Min, Wullaert, Fidalgo

Det første oppgjøret endte 1-1 og Atletico gikk altså inn til denne kampen med et bortemål. City var altså nødt til å score for å ha en mulighet til å gå videre.

Lagene tok og følte på hverandre de ti første minuttene av kampen og Ellen White stod for Citys største sjanse, men skuddet hennes gikk utenfor. City dominerte utover i omgangen og hadde det største ballinnehavet, som derimot ikke ble omsatt i scoringer. Etter 40 minutters spill tok Atletico ledelsen 1-0 med en heldig scoring, som var mot spillets gang.

City fortsatte å styre kampen etter pause og fikk omgangens første store sjanse etter 55 minutter. Ellen White var veldig nære på ved å få en fot ballen like foran mål, men Atletico fikk klarert i siste liten. Fem minutter senere fikk White nok en stor sjanse, men ble denne gangen hindret av keeper.

City gjorde sitt første bytte i kampen etter 63 minutter da kanadiske Janine Beckie kom inn for Ellen White. Fem minutter etter økte Atletico ledelsen til 2-0, nok en gang mot spillets gang. Ellie Roebuck vartet opp med en kjemperedning, men returen ble satt i mål.

Etter 83 minutters spill ble Pauline Bremer byttet inn for Demi Stokes og fem minutter senere hadde hun redusert. Innkast-spesialisten Megan Campbell kastet helt inn i feltet før ballen ble stusset videre til Bremer som bredsidet ballen i mål.

Dessverre var det ‘too little, too late’ for City, som nå har tapt tre strake kamper for første gang siden mai 2015, etter å ha vunnet de syv første denne sesongen uten å slippe inn mål.