0 - 4
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
26. oktober 2019 12:00 U18 Premier League Cup 2019/20 Gruppe D

Oppsummering

U18 vant i dag 4-0 borte mot Liverpool i Premier League Cup og tok dermed sin andre seier på like mange kamper i turneringen så langt.

Kaptein Cole Palmer gav City en fortjent ledelse like før pause, før scoringer av McAtee, Robertson og Ijiwole sikret City en sterk 4-0 seier, mot et av de sterkeste juniorlagene i landet.

City stilte med følgende lag i dagens kamp:

XI | Slicker, Oduroh, Burns, Mbete-Tabu, Tarensi, Egan-Riley, Wright-Phillips, Robertson, McAtee, Palmer (c), Edozie

INNBYTTERE | Wilson-Esbrand, McNamara, Sobowale, Ijiwole, Bobb

I høljregnet på Merseyside var det City som var frempå i den første omgangen. Etter 12 minutter skapte de sin første sjanse da Edozie tok med seg ballen ned langs høyresiden før han slo et godt innlegg, men Liverpool fikk klarert. Etter 20 minutters spill slo kaptein Palmer en flott stikker til Edozie som fikk avslutta, men Liverpools keeper gjorde en god redning.

Palmer var mannen bak Citys neste store sjanse i kampen, da han ble spilt gjennom av James McAtee, men Liverpools keeper hindret nok en gang scoring med en flott redning.

Like før pause fikk City lønn for strevet. Edozie tok med seg ballen ned langs venstresiden og slo inn til kaptein Palmer som var dyktig foran mål og ga City ledelsen. Ledelsen ble doblet syv minutter ut i andre omgang. City var i overtall og Palmer timet både løpet og pasningen sin perfekt, før han fant McAtee som satte ballen i mål.

Det stod 3-0 etter 58 minutter og denne gangen var det Alexander Robertson som stod for scoringen, da han scoret med en lav avslutning fra like utenfor boksen. Like før slutt satte Ijiwole inn Citys fjerde for dagen og sørget for en perfekt start på Premier League Cup for Gareth Taylor sitt mannskap.

City leder dermed Gruppe D etter to kamper.