1 - 0
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
6. november 2019 14:00 UEFA Youth League 2019/20 Gruppe C

Oppsummering

U19 tapte i dag 1-0 borte mot Atalanta i UEFA Youth League, etter at italienerne scoret kampens eneste mål på et straffespark. 

City stilte med følgende lag i dag:

XI | Bazunu, Diounkou, Mcdonald, Harwood-Bellis (C), Ogbeta, Pozo, Bernabe, Dele-Bashiru, Poveda, Rogers, Touaizi

INNBYTTERE | Slicker, Burns, Fiorini, Palmer, Garre, Knight, Delap

Under vanskelige vær- og baneforhold startet City kampen best og prøvde å angripe. Poveda, Bernabe og Ogbeta hadde alle sjanser i løpet av det første kvarteret, men skapte ikke store problemer for Atalantas keeper. Deretter gikk en heading fra Harwood-Bellis i stolpen etter et flott innlegg av Bernabe, det nærmeste City kom før kampen begynte å svinge i Atalantas favør.

Etter 34 minutter fikk Atalanta straffespark, etter at Dele-Bashiru felte en Atalanta-spiller etter en corner. Straffesparket gikk i mål og Atalanta fikk en stor sjanse like etter, men lagene gikk til pause på stillingen 1-0.

Morgan Rogers skapte Citys første sjanse i andre omgang, men avslutningen hans gikk i nettveggen. Baneforholdene gjorde det vanskelig for begge lag å skape store sjanser. Harwood-Bellis headet over mål og Liam Delap, som ble byttet inn etter 74 minutters spill, spilte Rogers gjennom med en flikk, men ble feilaktig avblåst for offside. City var direkte i de siste minuttene, men gjorde ikke nok til å teste Atalantas keeper.

City har nå altså én seier, én uavgjort og to tap på sine fire kamper i UEFA Youth League så langt denne sesongen og ligger på tredje plass i sin gruppe.