1 - 3
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
22. oktober 2019 16:00 UEFA Youth League 2019/20 Gruppe C

Oppsummering

Det ble et 3-1 tap hjemme mot Atalanta i dag, i City U19 sin tredje kamp i UEFA Youth League denne sesongen.

City startet dagens kamp med et sterkt lag, med både Eric Garcia og Taylor Harwood-Bellis i startelleveren. Jayden Braaf, som har imponert stort for City så langt denne sesongen, var opptatt med landslagsoppdrag for Nederland. City stilte med følgende lag mot Atalanta :

XI | Bazunu, Diounkou, E Garcia, Harwood-Bellis, Ogbeta, Pozo, Doyle (C), Bernabé, Poveda, Rogers, Touaizi

INNBYTTERE | McDonald, Slicker, Dele-Bashiru, Fiorini, Palmer, Garre, Knight

Med fire poeng på de to første kampene i UYL hadde City fått en god start på gruppespillet, men har fått mindre god start i ligaen. Trener Paul Harsley hadde et håp om at City skulle slå tilbake mot et godt Atalanta-lag og City dominerte store deler av dagens oppgjør. City fikk en god start på kampen og fikk sin første sjanse etter fine kombinasjoner mellom Tommy Doyle, Eric Garcia og Ian-Carlo Poveda, før ballen ble slått inn til Touaizi som var nære på ved å få en fot på ballen. Taylor Harwood-Bellis headet like utenfor ikke lenge etterpå etter en corner fra Tommy Doyle, men Atalantas keeper gjorde en god redning.

Etter 11 minutters spill fikk City uttelling. Adrian Bernabe fikk ballen av Morgan Rogers før han satte fart langs venstresiden av boksen og slo inn til Poveda som satte ballen i mål på ett touch. En fin scoring.

Atalanta jaktet utligning og Citys keeper Gavin Bazunu vartet opp med en imponerende refleks-redning etter at Atalanta fikk avsluttet fra kort hold. Like etter fikk de utligningen og Atalanta startet også andre omgang best. En løs ball ble plukket opp av en Atalanta-spiller like utenfor boksen, før de scoret med en avslutning nede i venstre hjørne. City slet med å bryte gjennom Atalanta-forsvaret og etter 78 minutter økte Atalanta ledelsen til 3-1. City prøvde å ta et hurtig avspark mens Atalanta-spillerne feiret, men det ville ikke dommeren tillate. Et skuffende tap for City.