1 - 4
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
21. november 2019 20:30 Women's League Cup 2019/20 Gruppe C

Oppsummering

City var nødt til å vinne dagens kamp mot Everton i Continental Cup for å ha håp om en plass i sluttspillet. City stilte med følgende lag:

XI | Roebuck, Beckie, Houghton (C), Bonner, Campbell, Walsh, Weir, Scott, Hemp, White, Wullaert

INNBYTTERE | Benameur, Stokes, Coombs, Bremer, Toland, Park, Fidalgo

Keira Walsh var altså tilbake etter å ha vært suspendert i tre kamper og Janine Beckie fortsatte som høyreback. Everton åpnet best og skapte de største sjansene, men City stod godt i mot. Etter 26 minutters spill måtte innkast-spesialist og venstreback Megan Campbell byttes ut på grunn av skade og ble erstattet av Demi Stokes. Ellen White var en konstant trussel for Everton-forsvaret og skapte Citys første store sjanse da hun avsluttet et innlegg fra Lauren Hemp. Like etter fikk City hjørnespark og Gemma Bonner gav City ledelsen.

Like etter pause utlignet Everton, men City tok ledelsen igjen et par minutter senere da Tessa Wullaert satte ballen i mål ved bakerste stolpe. City fortsatte å styre kampen etter det og etter 65 minutter økte Gemma Bonner ledelsen til 3-1 etter at Steph Houghton headet på tvers til Bonner som satte ballen i mål ved bakerste stolpe. Med fire minutter igjen å spille satte Lauren Hemp inn Citys fjerde scoring for dagen og like før slutt fikk City-supporterne et hyggelig gjensyn med Laura Coombs etter et lengre skadeavbrekk.

Om United vinner sin kamp mot Birmingham i morgen er City videre og går ikke videre dersom Birmingham vinner med fire mål.