2 - 1
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
3. november 2019 15:00 Women's League Cup 2019/20 Gruppe C

Oppsummering

City vant i dag 2-1 mot Birmingham og står nå med seks poeng etter sine tre første kamper i turneringen. 

City stilte med følgende lag mot Birmingham i dag:

XI | Roebuck, Beckie, Houghton (C), Bonner, Campbell, Scott, Weir, Stanway, Hemp, White, Bremer

INNBYTTERE | Benameur, Stokes, Toland, Park, Geum-Min, Wullaert, Fidalgo

Ellen White startet altså sin andre kamp på rad og Janine Beckie startet kampen som høyreback. Det solide stopperparet med Houghton og Bonner var tilbake og midtbanegeneral Keira Walsh er suspendert.

City hadde tapt tre kamper på rad foran dette oppgjøret og det var viktig å komme seg tilbake på vinnersporet. City tok tak i kampen fra første stund og viste motstanderne fra Birmingham at de var selvsikre. Ellen White startet kampen veldig bra og skapte Citys første store sjanse i kampen. Hun slo et innlegg inn i boksen til Pauline Bremer, men hun greide ikke å sette ballen i mål. Lovende takter av City.

Like etter fikk City nok en stor sjanse, denne gang ved Lauren Hemp. Caroline Weir slo et flott innlegg inn i boksen som både Ellen White og Pauline Bremer var nære ved å få en fot på, før en stup-heading fra Lauren Hemp endte med at ballen gikk utenfor.

Pauline Bremer var igjen nære på etter 27 minutters spill, da hun fikk en fot på et innlegg fra Janine Beckie, men Birminghams keeper gjorde en god redning. Fem minutter før pause var Bremer frempå igjen. Ellen White fant Pauline Bremer foran mål, men Bremer headet like utenfor. 0-0 til pause etter en lovende omgang av City.

Fem minutter av andre omgang var spilt da City tok ledelsen og det var landslagsspissen Ellen White som fikk sin første scoring for City. Hun fikk ballen av Lauren Hemp og dundret den i mål.

14 minutter senere utlignet Birmingham ved Rachel Williams og like etter gjorde City sitt første bytte for dagen da Lee Geum-Min kom inn for Ellen White. Like etter tok City ledelsen igjen og for en scoring av Caroline Weir! Fra rundt 30 meter plasserte Weir ballen helt oppe i hjørnet og vil absolutt være en utfordrer til ‘Goal of the Month’ for november.

I løpet av de siste 15 minuttene kom Jess Park inn for Pauline Bremer og Demi Stokes inn for Megan Campbell. City kontrollerte inn seieren og vant altså til slutt 2-1 i sin tredje kamp i Continental Cup denne sesongen.