4 - 0
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
25. september 2019 20:00 Women's Champions League 2019/20 16. delsfinale 2. kamp

Oppsummering

City-damenes returoppgjør mot Lugano i 16. delsfinalen av Champions League var en ren formalitet, etter å ha vunnet 7-1 på bortebane. Også på hjemmebane skulle det bli utklassingssifre. Kampens store profil ble Janine Beckie!

Janine Beckie ble kampens store spiller i går på Academy Stadium, da City-damene tok imot Lugano til returoppgjør i 16. delsfinalen av Champions League. Hun scoret de tre første målene i 4-0-seieren, det første etter bare fire minutter da hun ble spilt gjennom av Keira Walsh og alene med keeper lobbet ballen over sveitsernes sisteskanse. En iskald avslutning!

Selv om Lugano er et sveitsisk lag, skal det nevnes at hele ti (!) av de elleve som startet på Lugano i går er amerikanere, som har sammenheng med at Lugano er et populært sted å dra til for amerikanske universitetsstudenter.

32 minutter var spilt da City doblet ledelsen til 2-0, og nok en gang var Janine Beckie sist på ballen – og nok en gang hadde Walsh den målgivende pasningen da hun slo ballen inn i feltet, der Beckie kom og sklidde inn 2-0.

Tre minutter ut i den andre omgangen og 2-0 skulle bli til 3-0. Ballen ble slått inn i feltet fra kant, og inne foran mål ventet – hvem andre enn Janine Beckie, som etter litt fram og tilbake fikk snudd seg rundt og hamret inn 3-0 til City.

Med 3-0 og 10-1 sammenlagt var spikeren allerede langt inne i den berømte kista, men innbytter Pauline Bremer skulle presse den enda lengre inn etter 77 minutter da hun økte til 4-0 og 11-1 sammenlagt, etter å ha blitt spilt gjennom fra egen banehalvdel av Megan Campbell, kommet alene med keeper, rundet henne og satt ballen i det åpne buret. En flott prestasjon, og dermed nok en storseier for City-damene i kvinnenes Champions League!

City er nå klare for 8. delsfinale. Trekningen foretas i Nyon mandag 30. september kl. 13.30.

Citys lag: Roebuck, Stokes, Campbell, Houghton (Mannion 55), Scott, Beckie, Toland, Park, Walsh (Bremer 55), Wullaert, Fidalgo