1 - 0
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
12. februar 2020 20:00 Women's Super League 2019/20 16

Oppsummering

City vant i dag 1-0 hjemme mot Bristol City etter en tidlig scoring av Gemma Bonner og tok med det sin ellevte strake hjemmeseier i ligaen.

Manchester City 1 – 0 Bristol City 

Gemma Bonner (2′)

City stilte med følgende lag til Alan Mahons første kamp som hovedtrener:

XI | Roebuck, Stanway, Houghton (C), Bonner, Stokes, Walsh, Weir, Scott, Hemp, Wullaert, White.

INNBYTTERE | Benameur, Coombs, Bremer, Toland, Park, Fidalgo.

City gikk til kampen mot Bristol City med en imponerende statistikk mot sin motstander, med seier i ni av elleve møter og 30 scoringer; åtte flere enn hvilken som helst annen motstander.

Scoring nummer 31 kom i løpet av kampens to første minutter, da Caroline Weir slo et presist innlegg inn i boksen til midtstopper Gemma Bonner som på nydelig vis satte ballen i mål med en flott volley.

Bristol responderte godt etter å ha kommet under, men skapte ikke store problemer for City-forsvaret og Ellie Roebuck. Både Ellen White og Caroline Weir var nære scoring for hjemmelaget; White ble hindret av taklinger i siste sekund to ganger, mens Weir sine to avslutninger på mål ble reddet. City dominerte altså den første omgangen.

Liga-lederne fortsatte der de slapp etter pause og både Jill Scott og Gemma Bonner var nære scoring i løpet av omgangens første minutt. City dominerte også den andre omgangen, Georgia Stanway og Caroline Weir var nærmest og Keira Walsh kombinerte strålende med Lauren Hemp på venstresiden. Ellen White jaktet sin niende scoring for sesongen, men City måtte si seg fornøyde med én scoring på Academy Stadium foran 858 tilskuere.

City ligger øverst i FA WSL med 39 poeng etter 15 kamper og møter Chelsea i sin neste ligakamp, søndag 23. februar.