4 - 0
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
15. desember 2019 15:00 Women's Super League 2019/20 10

Oppsummering

City slo hardt tilbake idag da de enkelt slo Brighton 5-0 hjemme på Academy Stadium i årets siste kamp. 

City stilte med følgende lag til dagens kamp og gjorde to endringer på laget som tapte for Chelsea forrige helg. Campbell og Stanway kom inn for Stokes og Wullaert.

Det tok ikke mer enn to minutter før City tok ledelsen på Academy Stadium. Et tilbakespill ble plukket opp av Brightons keeper og City fikk ta et indirekte frispark fra ti meter. Kaptein Steph Houghton var sikker og plasserte ballen knallhardt i mål under Brighton-muren.

City holdt den høye intensiteten oppe og Stanway var nære da hun fikk avsluttet fra 18 meter, men Brightons keeper reddet. 18 minutter ut i kampen doblet City ledelsen og for en scoring det var. Beckie slo et perfekt innlegg fra høyre som Ellen White avsluttet på direkten med en nydelig volley som endte oppe i det høyre hjørnet.

Laget hadde muligheter til å øke ledelsen ytterligere både ved Ellen White og Jill Scott, men åtte minutter før pause var Lauren Hemp, som signerte ny kontrakt denne uken, på riktig sted til riktig tid da Houghton, etter et hjørnespark fra Stanway, headet på tvers til Hemp, som stod plassert inne i boksen, før hun headet den videre i mål. En flott scoring.

Georgia Stanway satte inn Citys fjerde med ti minutter igjen å spille da hun tok i mot en nydelig gjennombruddspasning fra Keira Walsh og rundet keeper, før hun enkelt kunne trille ballen i mål. Pauline Bremer gjorde Citys femte da Janine Beckie nok en gang slo inn fra høyresiden, før Bremer styrte ballen opp i det lengste hjørnet med kneet.

City har nå en tre ukers pause før de møter Tottenham borte den 5. januar.