2 - 1
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
8. desember 2019 15:00 Women's Super League 2019/20 9

Oppsummering

City tok ledelsen på Kingsmeadow, men tapte til slutt 2-1 etter to Chelsea-scoringer i løpet av to minutter.

City stilte med følgende lag til dagens oppgjør:

XI | Roebuck, Beckie, Houghton (C), Bonner, Stokes, Walsh, Weir, Scott, Hemp, White, Wullaert

INNBYTTERE | Benameur, Campbell, Coombs, Stanway, Geum-Min, Fidalgo

Det var en livlig åpning på oppgjøret i London og det vippet frem og tilbake de ti første minuttene. Etter et kvarter fikk City sin første mulighet da Caroline Weir slo inn i boksen, før Lauren Hemp fikk avsluttet, men ballen endte utenfor. Chelsea hadde før dette hatt to store sjanser og Chelsea dominerte den første omgangen. Ellie Roebuck var nødt til å gjøre flere kjemperedninger for å holde City inne i kampen. Jill Scott hadde også en mulighet for City, men hun curlet ballen utenfor lengste stolpe.

Det jevnet seg mer ut i den andre omgangen, men det var Chelsea som kom best i gang her også og de hadde blant annet en avslutning i tverrligger. Det var derimot City som tok ledelsen, da Keira Walsh slo perfekt inn til Caroline Weir som scoret med én berøring. En flott scoring og hennes 15. for klubben.

Etter scoringen økte Chelsea tempoet betraktelig og det var bølge på bølge mot City-forsvaret. City stod derimot godt imot med flere fantastiske redninger av Roebuck og blokkeringer fra kaptein Houghton. Til slutt fikk Chelsea en fortjent utligning da de scoret på en retur fra Roebuck etter 79 minutter. To minutter senere tok de ledelsen ved Maren Mjelde. Georgia Stanway var nærmest en utligning for City, men Chelsea dro til slutt i land seieren.

City er nå nummer tre i WSL.