0 - 5
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
24. november 2019 16:00 Women's Super League 2019/20 7

Oppsummering

City vant i dag 5-0 borte mot Bristol City og har scoret 14 ganger på sine tre siste kamper.

City stilte med følgende lag i dag:

XI | Roebuck, Beckie, Houghton (C), Bonner, Stokes, Walsh, Weir, Scott, Hemp, White, Wullaert.

SUBS | Benameur, Coombs, Bremer, Stanway, Toland, Park, Fidalgo

Keira Walsh var altså tilbake i startoppstillingen etter å ha stått over de to siste seriekampene, i tillegg til en kamp i ligacupen, med en suspensjon. City hadde vunnet sine tre siste kamper foran dette oppgjøret, med 2-1 mot Birmingham, 5-0 mot West Ham og 4-1 mot Everton.

I tredjedraktene styrte City oppgjøret på Stoke Glifford fra start av, mens Bristol City la seg bakpå og forsvarte seg. Kampens første store mulighet kom etter 16 minutter da Tessa Wullaert fant Ellen White med et innlegg, men den engelske landslagsspissen stupheadet like utenfor.

Janine Beckie har imponert på som høyre ving-back for City de siste kampene og det var hun som stod bak kampens første scoring etter 21 minutter. Kanadieren fant Tessa Wullaert inne i boksen med et innlegg, før belgieren kontrollerte ballen og plasserte den rolig i mål utakbart for keeper. Hennes tredje scoring på de tre siste kampene.

City var nære på ved å øke ledelsen like før pause, men Ellen White fikk akkurat ikke foten på et hardt innlegg fra Janine Beckie. Dominansen fortsatte etter hvilen, men Ellie Roebuck var nødt til å gjøre sin første redning i kampen da hun hindret scoring etter en hurtig kontring fra Bristol City.

Det ble skapt noen halvsjanser i Citys favør og etter 65 minutter fikk de lønn for strevet. Keira Walsh åpnet opp Bristol City-forsvaret med en nydelig stikker til Ellen White som satte ballen i mål gjennom beina på keeper.

84 minutter var spilt da City fikk sin tredje scoring for dagen. Etter fine kombinasjoner på venstresiden slo Georgia Stanway en kort pasning til tyske Pauline Bremer som plasserte ballen helt nede i hjørnet.

Men City var ikke ferdige. Tre minutter før slutt satte Caroline Weir inn Citys fjerde med en avslutning fra langt hold, før Stanway assisterte nok en Bremer-scoring på overtid.

City ligger nå på 2. plass i WSL ett poeng bak Chelsea, men har fem mål bedre i målforskjell.