1 - 0
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
27. oktober 2019 15:30 Women's Super League 2019/20 5

Oppsummering

City gikk i dag på sitt første tap i ligaen denne sesongen, da de tapte 1-0 borte for Arsenal.

City stilte med følgende lag på Meadow Park:

XI | Roebuck, Fidalgo, Houghton (C), Bonner, Stokes, Scott, Weir, Wullaert, Hemp, Beckie, Stanway

INNBYTTERE | Benameur, Campbell, Bremer, Toland, Park, Geum-Min, White

Det solide midtstopper-paret Houghton og Bonner var altså på plass igjen, etter at Campbell spilte midtstopper sammen med Houghton i 2-0 tapet borte mot United i forrige uke. Georgia Stanway startet også igjen etter å ha vært ute med skade og Lauren Hemp tok suspenderte Keira Walsh sin plass på midtbanen. I tillegg var Ellen White på Citys innbytterbenk for første gang.

Arsenal hadde ballen mest de første 15 minuttene, men City forsvarte seg godt og Arsenal skapte ikke de store mulighetene. Arsenal fikk kampens første store sjanse etter 12 minutter ved en avslutning fra langt hold som gikk like over tverrligger. City fikk sin første sjanse etter 30 minutter ved Janine Beckie, da hun avsluttet over mål etter fine kombinasjoner med Georgia Stanway. Etter 35 minutter fikk Arsenal nok en stor sjanse, da Gemma Bonner spilte tilbake til keeper Ellie Roebuck, og Arsenal-spiller Mead var nære på ved å få tak i ballen.

Åtte minutter senere tok Arsenal ledelsen. Kim Little spilte gjennom Miedema like utenfor boksen og hun avsluttet i mål like innenfor nærmeste stolpe. Arsenal var nære på helt i starten av andre omgang også, da Bonner taklet Miedema som var på vei gjennom.

Pauline Bremer og Megan Campbell ble byttet inn for Matilde Fidalgo og Bremer kom inn for Wullaert etter 61 minutter. Fem minutter senere var det klart for Ellen Whites debut for City, men hun var ikke i stand til å skape store problemer for Arsenal. Hjemmelaget var nok nærmere i forhold til å øke ledelsen enn City var til å utligne og City gikk altså på sitt første tap i ligaen denne sesongen. Både City og Arsenal har nå tre seire og ett tap hver.

 

City møter Atletico Madrid i returkampen av åttedelsfinalen i UWCL på onsdag.