0 - 2
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
15. september 2019 13:30 Women's Super League 2019/20 2

Sted

Adams Park

Oppsummering

Pauline Bremer ble kåret til banens beste spiller for andre kamp på rad da hun scoret begge målene i Citys 2-0 seier borte mot Reading.

Det var tre endringer på laget til kampen mot Reading siden sist og Jill Scott, Tessa Wullaert og Janine Beckie kom inn for Laura Coombs, Lee Geum-min og Georgia Stanway. Sistnevnte måtte byttes ut i kampen mot Lugano på grunn av en skade i hamstringen og vil være ute i seks uker. Absolutt ikke det City trengte nå, ettersom både Ellen White og Lauren Hemp allerede er ute med skader.

City stilte med følgende lag mot Reading:

XI | Roebuck, Stokes, Bonner, Houghton (c), Mannion, Walsh, Weir, Scott, Wullaert, Beckie, Bremer.

INNBYTTERE | Benameur, Campbell, Coombs, Toland, Park Geum-min, Fidalgo.

Reading var Citys første motstander etter relanseringen i 2014 og de har vært en tøff motstander for City de siste sesongene. Reading er også det siste laget som slo City hjemme på Academy Stadium. I solskinnet på Adams Park var det City som hadde det største ballinnehavet i første halvdel av kampen, selv om de store sjansene uteble. ‘Blandie’ med tromma og resten av medlemmene i MCWFC Supporters Club lagde fantastisk stemning på tribunen, men det var Reading som fikk kampens første sjanse etter 13 minutter. Farah Williams prøvde seg med et skudd fra langt hold, men Ellie Roebuck i City-buret hadde full kontroll.

Citys første store sjanse kom ved belgiske Tessa Wullaert etter 27 minutter da hun tok ned en langpasning fra Steph Houghton på fantastisk vis og kom seg forbi to forsvarere. Wullaert avsluttet derimot rett på keeper og City måtte vente på scoringen. De dominerte store deler av den første omgangen og spiller fin fotball.

Fire minutter senere kom endelig scoringen. Pauline Bremer, som scoret to ganger mot Lugano i Champions League på torsdag, kom nok en gang på scoringslista. Caroline Weir tok ballen fra en forsvarer før hun spilte til Bremer som brukte et par touch, før hun avsluttet nydelig inn i høyre hjørne fra rundt 16 meter. Det ser ut til å virkelig ha løsnet for tyske Bremer på scoringsfronten, etter at hun har slet med skader i store deler av forrige sesong. Bremer ble kåret til banens beste spiller mot Lugano og har fått en veldig god start på sesongen.

Omgangens siste sjanse gikk til Reading da et innlegg ble slått mot Reading-kaptein og tidligere City-spiller Natasha Harding på bakre stolpe, men City-stopper Gemma Bonner fikk klarert. Lagene gikk til pause med en fortjent 1-0 seier til City.

City startet også den andre omgangen best og to minutter ut i omgangen endte et frispark fra Beckie på hodet til Bonner, men hun fikk ikke headingen på mål. Etter 54 minutter var Pauline Bremer nære på ved å få sitt andre for dagen, men hun avsluttet like utenfor lengste stolpe etter en flott gjennombruddspasning fra Jill Scott.

Fem minutter senere satt den derimot igjen for Bremer. Igjen vant Caroline Weir ballen fra en forsvarer, før hun spilte til Bremer som avsluttet. Keeper reddet det første forsøket, men på andre forsøk satte Bremer inn sitt andre for dagen. Hun har nå scoret fire mål på de to siste kampene og ble også mot Reading kåret til banens beste spiller.

I løpet av de ti neste minuttene kom både Beckie og Bremer til store sjanser for City. Beckie avsluttet like utenfor mål og Bremer stussa et frispark videre i stolpen. Det var altså veldig nære på at Bremer fikk seg et hat-trick i dag.

City holdt ut og fikk med seg både tre poeng og nok en clean sheet. De står nå med seks poeng og målforskjell på 3-0 etter de to første kampene. Med en 7-1 seier borte i Champions League har City fått en fantastisk start på sesongen og det har vært en helt perfekt uke for City.

 

Neste kamp for City er neste søndag i Continental Cup, hjemme mot Leicester med avspark 15:00.