3 - 0
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
31. august 2019 12:00 U18 Premier League North 2019/20 4

Oppsummering

City fortsatte i går sin 100% start på sesongen, da scoringer fra norske Oscar Bobb og Cole Palmer sørget for en 3-0 seier hjemme mot Everton.

Ungguttene har nå vunnet samtlige av sine fire kamper denne sesongen og har scoret 17 mål, men skåret i gleden var at kaptein Cole Palmer ble utvist etter 82 minutter på grunn av en takling bakfra.

City viste lovende takter fremover på banen helt fra start av og særlig Liam Delap var en stor trussel for Everton-forsvaret. Etter 22 minutter fikk han betaling for strevet da han chippet ballen over Everton-forsvaret til Cole Palmer som chippet ballen videre over keeper og i mål. En flott scoring.

City fikk nok en stor sjanse etter 34 minutter da et skudd fra Fiorini gikk via hodet til James McAtee og like utenfor. Everton hadde deretter et skudd i stolpen. Norske Oscar Bobb hadde scoret i de to foregående kampene og kom også på scoringslista mot Everton i sin første kamp fra start for u18. Et innlegg fra Cole Palmer gikk via en forsvarsspiller og endte hos Bobb som hadde en enkelt jobb med å sette ballen i mål på bakre stolpe.

Liam Delap fortsatte å true Everton-forsvaret i andre omgang og hadde et par store sjanser til å øke ledelsen, men McIntyre hadde en stor kamp i mål for Everton, selv om han slapp inn tre scoringer. Etter 80 minutters spill var seieren sikret. Liam Delap sitt hurtige løp inn i boksen skapte rom for Palmer, som kunne drible forbi keeper og en forsvarsspiller før han satte ballen i mål.