1 - 3
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
24. august 2019 12:00 U18 Premier League North 2019/20 3

Oppsummering

U-18 laget sin fantastiske start på sesongen fortsatte i går med en 3-1 seier borte mot Middlesbrough. 

City stilte med dette laget:

XI | Trafford, Robinson, Burns, Mbete-Tabu, Tarensi, Egan-Riley, McAtee, Fiorini, Delap, Palmer, Wilson-Esbrand

Innbyttere | Bobb, Slicker, Sobowale, Wright-Phillips, Robertson

Dette var den tredje strake seieren for Gareth Taylor sitt mannskap og City ligger på toppen av u18 Premier League tabellen. Scoringen i første omgang var et selvmål av Middlesbrough, mens i andre omgang scoret norske Oscar Bobb i sin andre kamp på rad i tillegg til en scoring fra Cole Palmer.

City hadde vunnet sesongens to første oppgjør mot West Bromwich og Newcastle og ønsket å bygge videre på det mot Middlesbrough. Etter en halv times spill kom derimot City under, men det varte ikke lenge. 38 minutter hadde gått da City utlignet, da Andy Nelson puttet ballen i eget mål etter høyt press fra City. Etter pause tok City kontrollen. Oscar Bobb kom inn etter 69 minutters spill og i løpet av det neste minuttet hadde han satt ballen i mål, for andre kamp på rad. Flotte kombinasjoner på høyresiden og deretter en 45-graders pasning ut til Oscar Bobb, som han enkelt kunne sette i mål på bakre stolpe.

Syv minutter senere var seieren i boks da Cole Palmer fyrte av fra langt hold og satte ballen i mål, etter pasning fra James McAtee. Neste kamp for u18 er neste lørdag klokken 12:00 på CFA.