1 - 0
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
5. januar 2020 14:00 Premier League 2 Division 1 2019/20 14

Oppsummering

Jaydon Braaf scoret kampens eneste mål da City EDS slo Liverpool 1-0 hjemme på Academy Stadium i Premier League 2.

25 minutter var spilt da nederlandske Braaf scoret det som skulle bli kampens eneste mål i dagens oppgjør i Premier League 2 mellom City EDS og Liverpool U23. Et Liverpool-angrep ble stoppet og City kontret. Adrián Bernabé tok med seg ballen oppover banen og så en mulighet til å spille gjennom Braaf. Framspillet var perfekt, men målet var likevel på ingen måte ferdigscoret. Braaf hadde en Liverpool-forsvarer i ryggen på seg, men greide å komme seg fri fra ham, selv med ballen i beina, og fikk avsluttet fra 16 meter – forbi keeper og i mål! En flott prestasjon, og det skulle altså bli den som skilte lagene fra hverandre i dag.

Det var likevel nære på at det ble flere scoringer. Liverpool traff treverket to ganger i den første omgangen, først ved Jack Bearne som snappet en løs ball i Citys forsvar og prøvde seg på en chip fra langt hold, som altså endte opp i tverrligger. Enda nærmere kom Elijah Dixon-Bonner for gjestene sju minutter før hvilen. Volleyen hans fra 17 meter traff innsiden av stolpen.

City skulle også få flere sjanser til å score. Igjen var det Jaydon Braaf som sto bak da han tok ballen med seg og gikk forbi en forsvarer inne i boksen, før et hardt skudd endte opp på innsiden av stolpen. Også fem minutter senere kunne Braaf ha scoret, etter at han kom alene med keeper og rundet ham. Målet sto åpent, men avslutningen gikk over.

Det var nære på at seieren skulle ryke like før slutt, men en glimrende redning av City-keeper Gavin Bazanu etter et skudd av gjestenes Joe Hardy forhindret det.

Dermed endte det med seier 1-0 til City, som dermed klatret til 9. plass på tabellen i Premier League 2 Division 1, etter å ha gått forbi Blackburn, som riktig nok har spilt en kamp mindre enn City.

Dagens City-lag:

XI: Bazunu, Diounkou, McDonald, Amankwah, Ogbeta, Pozo, Doyle (Fiorini 73), Bernabe, Knight (Rogers 73), Braaf, Simmonds (Touaizi 90+3).

SUBS: Scott, Wilson, Fiorini, Rogers, Touaizi.