0 - 2
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
1. november 2019 20:00 Premier League 2 Division 1 2019/20 10

Oppsummering

EDS tapte i kveld 2-0 hjemme mot Leicester og gikk dermed på sitt sjette tap i ligaen denne sesongen.

City stilte med dette laget i dagens kamp:

XI: Grimshaw, Diounkou, McDonald, Harwood-Bellis, Wilson, Pozo, Doyle (c), Dele-Bashiru, Bernabe, Knight, Rogers

INNBYTTERE: Slicker, Ogbeta, Fiorini, Touaizi, Delap

 

Det var ikke mye som skjedde i løpet av kampens 20 første minutter. City hadde ballen mest, men skapte ikke de store sjansene. Leicester var farlig frempå ved to anledninger etter rundt 20 minutter, men City slapp unna. Etter 28 minutters spill satte Leicester ballen i Citys mål, men målet ble annullert på grunn av et frispark i forkant. Like før pause havnet ballen igjen i Citys mål, men nok en gang ble scoringen annulert for Leicester.

Leicester skapte nok en stor sjanse like etter pause, men en god redning av Grimshaw sørget for at det fremdeles stod 0-0. Det varte frem til det var spilt 77 minutter og det var Leicester som tok ledelsen. City greide ikke å klarere skikkelig og det var enkelt for Leicester å sette ballen i mål.

78 minutter var spilt da Liam Delap kom inn for Morgan Rogers. Delap har vært ute med skade siden september og dette var hans første kamp etter å ha kommet tilbake. Han var ikke i stand til å påvirke resultatet i form av scoringer og Leicester økte ledelsen til 2-0 tre minutter på overtid. Etter et innkast åpnet Leicester opp City-forsvaret og en god avslutning sikret seieren for Leicester.

City ligger nå sist i Premier League 2, med 6 poeng etter 10 spilte kamper.