1 - 1
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
26. oktober 2019 13:00 Premier League 2 Division 1 2019/20 9

Oppsummering

EDS måtte i dag nøye seg med ett poeng mot Arsenal og har kun vunnet én av sine ni kamper i ligaen så langt denne sesongen.

City stilte med dette laget i dag:

XI: Bazunu, Diounkou, Garcia, Harwood-Bellis (C), Ogbeta, Pozo, F.Dele-Bashiru, Bernabe, Poveda, Rogers, Knight

INNBYTTERE: McDonald, Slicker, Doyle, Fiorini, Touaizi.

Det var en jevn åpning på kampen og begge lag så selvsikre ut i sitt spill, men det var City som fikk kampens første sjanse. Morgan Rogers slo inn fra hjørnet av boksen, men ingen City-spillere fikk en fot på ballen. Arsenal fikk deretter en veldig stor sjanse da en Arsenal-spiller rundet City-keeper Bazunu, men satte ballen i stolpen.

34 minutter var spilt da City tok ledelsen etter en strålende avslutning av Ian Carlo Poveda. Han tok ned ballen med et flott mottak og curlet ballen inn i lengste hjørne. Ledelsen var derimot ikke lenge, ettersom Arsenal utlignet kun tre minutter senere. City var nære på ved å ta ledelsen igjen like før pause da Morgan Rogers kom seg fri og fikk avsluttet med et lavt skudd, men keeper reddet. En underholdende første omgang på Academy Stadium.

Fem minutter ut i andre omgang skapte City nok en sjanse ved Poveda som fikk avsluttet på mål, men Hein i Arsenal-buret hindret scoring. Arsenal var nærmest de tre poengene, men City forsvarte seg godt og tok ett poeng mot Arsenal som ligger på tredje plass i ligaen.