1 - 2
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
14. september 2019 14:00 Premier League 2 Division 1 2019/20 5

Oppsummering

City EDS greide ikke å følge opp U18-lagets storseier over Liverpool tidligere på dagen. Det endte med 1-2-tap hjemme på Academy Stadium for Wolves.

1-0-ledelse endte med 1-2-tap for City EDS på Academy Stadium i dag, der 294 tilskuere hadde møtt opp da Wolverhampton kom på besøk i Premier League 2 Division 1.

Det var hjemmelaget City som tok ledelsen i kampen, takket være en stupheading av Morgan Rogers etter 20 minutter. Senegaleseren Alpha Richard Dionkou hadde den målgivende pasningen.

Rogers kunne også ha doblet ledelsen etter halvtimen spilt, men et godt skudd ble slått utenfor av Wolves’ keeper.

Det så lenge ut til at ledelsen kom til å holde seg inn til pause, men like før dommeren blåste for halvtid, var Bruno Jordao på plass for Wolves og sørget for at det sto 1-1 da lagene gikk i garderoben. Jordao fikk tid og rom, og fikk satt ballen opp i hjørnet med en fin avslutning.

Også tidligere denne sesongen har City EDS gitt bort ledelser, og det samme skulle skje i dag. Andre omgangs eneste mål ble nemlig scoret av bortelagets Meritan Shabani da 71 minutter var spilt, etter et lavt skudd i hjørnet. Målet kom litt mot spillets gang, men noen skikkelig sluttspurt greide ikke City å sette inn. Nærmest utligning kom de lyseblå da en Wolves-spiller nesten satte ballen i eget mål.

Det endte altså 1-2, og dermed står City med én seier, én uavgjort og tre tap på fem kamper. De fire poengene sørger for at laget for øyeblikket ligger på en heller svak 9. plass av 12 lag i divisjonen.

Citys lag i dag:

XI | Bazunu, Diounkou, Amankwah, Harwood-Bellis, Angelino, McDonald, Garre, Doyle (C), Knight, Dele-Bashiru, Rogers.

SUBS | Wilson, Moulden, Fiorini (inn for McDonald 84), Braaf (inn for Garre 68), Ogunby (inn for Rogers 79).