3 - 1
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
21. desember 2019 18:30 Premier League 2019/20 18

Dommer: Mike Dean. Tilskuere: 54 415.

Oppsummering

City kom tilbake og vant 3-1 mot Leicester etter en fantastisk prestasjon. 

City stilte med følgende lag til dagens oppgjør:

XI | Ederson, Walker, Fernandinho (C), Otamendi, Mendy, Gundogan, De Bruyne, Bernardo, Mahrez, Sterling, G Jesus

INNBYTTERE | Bravo, Aguero, Zinchenko, Rodrigo, Cancelo, Foden, Garcia

Kampens første sjanse falt til Kevin De Bruyne som med en kraftfull avslutning fra like utenfor boksen traff utsiden av stolpen. City hadde full kontroll i kampens åpningsminutter og det skulle fortsette videre ut i kampen. Ikke lenge etter var Gabriel Jesus nære ved å score fra kort hold etter at Mahrez tok ut tre Leicester-spillere på høyresiden, men Schmeichel kom seg hurtig ned og gjorde en god redning.

Leicester var derimot en stor trussel på kontringer og Vardy er både smart og rask. En pasning frem fra Barnes endte hos Vardy som kom seg fri og satte ballen i mål. Definitivt en scoring mot spillets gang.

City utlignet ni minutter senere da Mahrez, som hadde vært fantastisk fra første spark på ballen, tok ballen med seg innover fra høyre før han avsluttet i mål via Soyuncu. En fullt fortjent utligning. Like før pause tok City ledelsen da Sterling vant et straffespark da han ble felt av Pereira. Gundogan satte straffesparket sikkert i mål, lavt til Schmeichels venstre og vi gikk til pause med en fullt fortjent ledelse til City etter det som sannsynligvis var lagets beste omgang så langt denne sesongen.

Det fortsatte på samme måte i andre omgang og Mahrez var nære ved å øke ledelsen ved to anledninger, men hans volley med venstrefoten gikk like utenfor og han forsøkte seg også med en curlet avslutning som ble flott reddet av Schmeichel. City fortsatte å lete etter den tredje scoringen og Kevin De Bruyne sin brillianse sikret oss det. Han mottok ballen, gikk forbi Soyuncu og slo et perfekt innlegg langs bakken til Gabriel Jesus på bakerste stolpe før han kunne tuppe ballen i mål.

Belgieren orkestrerte Citys beste øyeblikk i kveld og kunne også scoret selv, men hans forsøk endte over tverrligger. En fantastisk prestasjon av City, som nå ligger ett poeng bak Leicester på tabellen.

Kevin De Bruyne ble kåret til banens beste spiller og den påvirkningen han har på dette laget kan ikke undervurderes. Driven hans fremover, de millimeter-presise pasningene og har den beste statistikken i ligaen når det kommer til pasninger og målgivende. Han har så langt registrert 10 målgivende pasninger, tre flere enn noen annen spiller. Han har vært direkte involvert i 20 scoringer.

Kevin ble byttet ut for Aguero like før slutt og årsaken var krampe.