1 - 2
Full tid

Detaljer

Dato Tid Turnering Sesong Runde
7. desember 2019 18:30 Premier League 2019/20 16

Dommer: Anthony Taylor. Tilskuere: 54 403.

Oppsummering

City tapte i dag 2-1 på hjemmebane og gikk på sitt fjerde tap i ligaen denne sesongen.

City gjorde én endring på laget som startet mot Burnley i midtuka og John Stones kom inn for Nicolas Otamendi.

Lite gikk City sin vei i dag, noe som har gjentatt seg ved flere anledninger denne sesongen. Motstanderen forsvarte seg veldig godt, spesielt i andre omgang, etter å ha scoret to mål i den første og VAR-avgjørelser gikk ikke vår vei. Nicolas Otamendi satte inn en redusering like før slutt, men det holdt altså ikke.

City åpnet på en frisk måte, uten å forstyrre motstanderens keeper noe særlig. Ved to tilfeller var ballen borti en motstanders arm inne i boksen, men ingen av tilfellene førte til straffespark.

Motstanderlaget sine spillere så farlige ut hver gang de gikk i angrep og Ederson måtte varte opp med tre viktige redninger i løpet av det første kvarteret. Etter 21 minutter fikk bortelaget straffespark etter en VAR-sjekk og det ble satt i mål. Bortelaget hadde to store sjanser også etter scoringen hvor den ene avslutningen gikk like utenfor og den andre i tverrligger. Like før halvtimen var spilt økte de ledelsen til 2-0.

City-spillerne så frustrerte ut og fikk nok en VAR-avgjørelse i mot seg da et innlegg gikk i armen på en av bortelagets spillere inne i boksen, men han brukte armen til å ta seg for da han falt i bakken så det var nok en riktig avgjørelse.

City gikk rett i angrep i andre omgang og Kevin De Bruyne var nære scoring etter 55 minutter, men bortelaget forsvarte seg godt og gjorde det vanskelig for City. Både Sterling og Rodri hadde muligheter til å redusere, før Otamendi headet inn reduseringen med fem minutter igjen å spille etter et hjørnespark fra Kevin De Bruyne. City var nære ved to anledninger etter reduseringen, men det endte altså med det fjerde tapet i ligaen så langt denne sesongen.

Enkelte av hjemmelagets supportere kastet gjenstander i løpet av kampen og én person utførte rasistiske handlinger og klubben var ute med et statement like etter kampslutt hvor de skriver at personer som utfører slike handlinger vil bli utestengt fra alle Citys kamper på livstid.