Nytt STB, City+, corona og billetter

Jeg ønsker alle medlemmer lykke til i denne vanskelige tiden for oss alle. Fotballen og City tar naturlig nok mindre plass for oss enn vanlig, – ikke desto mindre, her er noen tips til deg som kanskje har litt tid til overs og som sårt trenger å koble av med noe hyggelig …

STB 135 er nå kommet ut til en stor del av dere. – Et tips og påminnelse fra meg:  – Hvis dere ikke allerede har et registrert abonnement så sjekk ut info om City+ på  www.mancity.com  Se også HHHs forklaring på side 92 i det nye STB. City+ gir deg tilgang på en rekke City-kamper som kan sees i reprise, noe vi sjelden rekker å få tid til, men nå er det dessverre rikelig med tid for enkelte til nettopp dette? De av dere som har eget sesongkort eller Citizen-kort kan bare logge seg på som vanlig og velge abonnementet via  www.mancity.com – send meg mail om du mangler ditt kundenummer og passord så kan jeg bidra med det. City+ er gratis de første 30 dager, deretter koster det ca 2 pund pr mnd. Du bør absolutt bruke litt tid her inne i tiden som kommer. Vi har mye å glede oss over det siste tiåret.

Jeg ønsker alle lykke til med sine utfordringer i tiden som kommer. Hva som er på andre siden av dette virusutbruddet vet ingen av oss, men at det blir tid til å se i bakspeilet en stund fremover når det gjelder City og fotballkamper er dessverre sikkert.

Jeg vil rette en stor takk til alle i STB-redaksjonen for flotte bidrag til enda et medlemsblad som jeg håper kommer mange til glede.

Refundering av fotballbilletter
Jeg er nå ferdig med å refundere alle som skulle på West Ham (69), Arsenal (109), Burnley (116), Real Madrid (110), Chelsea (20), Newcastle i PL (59) samt de 12 som stod på venteliste til eventuell semifinale i april.  – Jeg er således klar for refundering av alle som ønsker å trekke seg fra City – Liverpool. Dere kan nå sende inn kontonummer til meg så vil jeg fortløpende sende dere tilbake innbetalt beløp dersom dere av naturlige årsaker kaster inn årene. Uten å være negativ kan jeg ikke forstå at denne kampen blir spilt i begynnelsen av april, men jeg vil vente med refusjonen til endelig avklaring rundt kampen. Dette kommer i morgen torsdag 19. mars. Så vidt jeg vet er dette hva vi er lovet.

Stå på alle sammen og lykke til i kampen mot viruset!

_____________________________________

Nytt fra OSC:

Please see below and attached some fantastic signed photos available to bid for to help raise Funds for CITY

The deadline for bids is 26th March 2020:

We are pleased to be able to share our latest range of signed items with you, the set of A2 signed photographs have been taken by the Club photographers and signed by the first team players, there are links on the attached PDF which will take you through to our CharityStars page.

As always, all proceeds raised from the auctions will be invested in to a community programme during the 20/21 season aiming to give City kids a better shot at life.

Happy bidding!

First Team Player Signed Photographs

Nytt fra SBF:

Referat fra styremøte SBF – 12.03.2020

Legg igjen en kommentar