City donerer matoverskudd og blomster til lokal veldedighet

Som følge av at kampene mot Arsenal og Burnley ble utsatt har City donert matoverskudd og blomster til lokal veldedighet. 

Kampene mot Arsenal og Burnley ble utsatt for å minske spredning av coronaviruset og engelsk fotball er i første omgang utsatt til 3. april. Arsenal skulle ha møtt City på Etihad onsdag 11.april, men ettersom kampen ble utsatt donerte City sitt matoverskudd som skulle vært solgt på kampdag, til to lokale veldedigheter, i samarbeid med F3.

Disse var Longford Centre, en veldedighet for å hindre hjemløshet i Chorlton og Open Kitchen Manchester, som tar inn mat som egentlig skal kastes og bruker det på alle konferanser og arrangementer, hvor inntektene går til lokale organisasjoner som hjelper mennesker som har det tøft og vanskelig.

City skulle ha også ha spilt mot Burnley i dag og matoverskuddet herfra ble gitt til fire ulike lokale veldedigheter. Home Community Cafe, Mellor County House, Mother Earth og Sale Methodist Church mottok alle donasjoner og City vil samarbeide videre med dem de kommende ukene.

City har også donert blomster til Brookdale View Care Home i Newton Heath. I den nåværende situasjonen tas det ikke imot besøkende til Brookdale View Care Home og City håper at blomstene kan lyse opp hverdagen til de som er der.

Well done, City.

3 svar

  1. Ødelegger fotballen igjen!!!

  2. Jeg har lest rykter om Mahrez til PSG er det sanne rykter?

Legg igjen en kommentar