Refusjoner for kampbilletter

Formannen informerer om refusjoner for kampbilletter til kampene mot Burnley, Real Madrid og Newcastle, som alle nå er utsatt.

Til alle som har KJØPT og betalt billetter til kampene mot :

REAL MADRID = 110 stk
BURNLEY = 116 stk
NEWCASTLE = FA CUP 6 stk

Etter pressemelding og vedtak om PLs fremtid denne sesongen, så kan alle dere kan nå sende en mail til soensteb@online.no  med deres kontonummer og beløpet dere skal ha tilbakebetalt, altså tilsvarende hva dere betalte inn!

Vær snill å akseptere/respektere at jeg er alene om all jobb og logistikk rundt billettene. Jeg har samlet inn og registrert alle innbetalinger, så jeg skal selvsagt klare å flytte «hele transaksjonen tilbake igjen»-   I går arbeidet jeg med å liste alle billettene for salg på ticket exchange til Burnley-kampen , – jeg har akkurat avsluttet likedan arbeid med refundering av West Ham 69 stk  – Arsenal kampene 109 stk og Newcastle 54 stk, samt hatt 169 på Carabao-finalen, samt et par andre ting å gjøre….

Likeledes vil jeg også ta fatt på å refundere de 105 som skulle på City – Liverpool. Dette blir selvfølgelig sannsynligvis heller ikke noe av, men dette må jeg få ta til uken, OK?

HVIS det HASTER så skriv «haster» så sender jeg ASAP, OK?

Supporterklubben beklager situasjonen som er oppstått, men håper alle står sammen om dette og forstår at også vi synes det er trist med alle som ikke får reise , hotellrom som ikke blir brukt/refundert og all moro som forsvinner, men vi skal alle komme tilbake etter at dette har lagt seg!

Danske medlemmer får sine penge tilbage fra Morten, også her ber vi om lidt tid så skal vi løse det hele, OK?

Ta det med ro i svingene og ta vare på hverandre, folkens.

1 svar

  1. Tipper all fotball fryses til januar. Blir bare rot..

Legg igjen en kommentar