Kilmarnock bekrefter at Liam Smith er klar og dagens trening avlyst | CITY I DAG

Kilmarnock bekrefter i kveld at Liam Smith er klar for City og dagens trening på CFA ble avlyst. 

  • Kilmarnock bekrefter at Liam Smith er klar for City

Kilmarnock bekrefter i kveld at 16 år gamle Liam Smith drar til Manchester City med umiddelbar virkning. Liam Smith har vært et veldig talentfullt medlem av Kilmarnock sitt akademi og hjalp klubbens U18-lag til denne sesongens FA Youth Cup-finale, i tillegg til at han har spilt for Skottland sitt U17-lag. Klubben ønsker Liam all mulig suksess i City.

 

  • Dagens trening ble avlyst

Dagens trening på CFA ble altså avlyst, ettersom det ikke blir noen kamp mot Burnley i morgen. Simon Bajkowski fra Manchester Evening News har skrevet om hvordan suspenderingen av Premier League sannsynligvis vil påvirke City sitt kamp-program.

 

  • Blue Moon og Ninety Three Twenty Podcast

Dagens episode av Blue Moon Podcast er nok allerede litt utdatert, som sjefen selv David Mooney sier, men anbefales likevel å lytte til. Du får blant annet høre fra Gary James her. I dagens episode av Ninety Three Twenty diskuterer Stephen Tudor, Howard Hockin og Jack Gaughan hvordan coronaviruset påvirker fotballen.

 

  • Craig Bellamy om Vincent Kompany og Carlos Tevez

Les dagens artikkel fra the Athletic.

  • Aoife Mannion ønsker å hjelpe til

Aoife Mannion har skrevet på Twitter at dersom noen i Greater Manchester trenger hjelp til å gå på butikken, så kan hun hjelpe til med det. Det er fantastisk. Brighton ga i dag bort all maten de hadde kjøpt til en veldedighet for hjemløse og MCFC Foodbank har et håp om at City vil gjøre det samme. Donasjonene til MCFC Foodbank har derimot kommet på rekke og rad i dag etter stor aktivitet i forhold til dette blant supportere på Twitter.

 

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar