Real Madrid satt i karantene

Hele Read Madrid er satt i karantene etter at en spiller i klubbens basketballag har testet positivt for coronavirus. Det gjør at neste ukes Champions League-kamp mot City etter all sannsynlighet blir utsatt.

Real Madrid bekrefter i en pressemelding at en spiller på deres basketballag har testet positivt for corona, og at klubben som følge av dette setter hele førstelaget i fotball og basketball i karantene og dermed følger rådet fra spanske myndigheter. Grunnen til at også fotballaget settes i karantene er fordi de deler det samme treningsanlegget som basketballaget. Nå blir treningsanlegget stengt, og alle spillere og alle som jobber ved treningsanlegget blir satt i karantene i minst 15 dager.

Fra før av er det klart at det spanske fotballforbundet har utsatt alle kamper i Spania de neste to ukene, og selv om det ikke er blitt sagt noe offisielt ennå om kampen neste tirsdag mellom Manchester City og Real Madrid, vil også den etter all sannsynlighet bli utsatt – i og med at hele Real Madrid er i karantene. City vant den første 8. delsfinalen i Madrid med 2-1, etter et imponerende comeback. Nå er det usikkert når returoppgjøret i Manchester kan bli spilt. Om ikke situasjonen endrer seg i Europa, blir det også et spørsmål om det i det hele tatt blir mulig å spille ferdig denne sesongens Champions League. Foreløpig er planen å spille helgens kamper i Premier League som normalt, med tilskuere, men det vurderes fortløpende om kampene i England skal spilles for tomme tribuner. The Times melder nå at det ganske snart vil bli annonsert at de engelske kampene skal spilles for tomme tribuner framover, både i Premier League og i lavere divisjoner.

Relaterte saker

6 svar

 1. Det er bare å avlyse hele sesongen og starte på nytt i august 🤔😷🏟️

 2. CL kan bli annullert…👍
  PL vil ik bli Avlyst, men spilt bak lukkede dører/tomme tribuner..

 3. Anders Myren sier:

  Anders Gjeldnes Uten Leicester?

 4. Anders Myren
  Ser ik sånn ut foreløpig…Men mye kan skje fra nå og til kampstart..

 5. Nå som to pl lag er i karantene vil nok pl enten bli utsatt eller avlyst.. Så gjenstår det å se om pl blir anulert eller om de tar tabellen som den er nå og kårer vinnere og tapere etter den.. Evt om de bruker div datasystemer og simulerer resten av sesongen.. Blir spennende å se. Kan bli sesongen der liverpool lå Ann til sitt første pl gull men får det ikke grunnet tragiske omstendigheter i verden..

Legg igjen en kommentar