Mendy i isolasjon

Benjamin Mendy har blitt testet for coronaviruset, og er satt i hjemmeisolasjon fram til resultatet av prøven er klart.

Det var i går kveld i 23-tiden at et familiemedlem av Benjamin Mendy ble syk hjemme hos Mendy og fikk problemer med å puste. Det meldes at helsepersonell i beskyttelsesdrakter kom hjem til Mendy for å hjelpe familiemedlemmet, og at begge nå testes for COVID-19, bedre kjent som coronavirus. Fram til resultatet er klart settes Mendy i hjemmeisolasjon, noe som kanskje vil si at han ikke kommer til å spille for City i lørdagens kamp mot Burnley.

«Klubben er klar over at et familiemedlem til en av førstelagsspillerne våre er på sykehus med pusteproblemer», uttaler en talsperson for City. «Han har undergått tester på sykehus, der en av dem er for Covid-19. Fram til resultatet er klart, er spilleren satt i hjemmeisolasjon som et sikkerhetstiltak.»

Oppdatert 14.03: Mendys slektning viste seg heldigvis ikke å være smittet av coronaviruset.

Relaterte saker

3 svar

  1. Ove K. Kjølstad sier:

    En test tar ca et døgn å avklare. Er han ikke syk så burde han rekke Burnley kampen.

  2. Jan Berg sier:

    Er vel den spilleren med mest fritid og poppis er fyren… også på idrettsarenaer som disko og morro:)😂

Legg igjen en kommentar