City – Arsenal utsatt igjen

For andre gang er Premier League-kampen mellom City og Arsenal utsatt. Kveldens oppgjør spilles ikke av frykt for coronaviruset.

For andre gang er Premier League-oppgjøret mellom City og Arsenal utsatt. Første gang skyldtes det at City skulle spille ligacupfinale, før kampen på kort varsel ble satt opp på ny og det ble klart at den skulle spilles i kveld. Det blir det ikke noe av.

Grunnen som oppgis er at flere fra Arsenal skal ha vært i kontakt med Olympiacos-eier Evangelos Marinakis, som det er blitt bekreftet er smittet av coronaviruset, også kjent som COVID-19. Arsenal var i Hellas for 13 dager siden og møtte Olympiacos, og ble da utslått fra Europa League. Flere fra Arsenal skal da ha vært i kontakt med Marinakis, som potensielt kan ha smittet dem. Myndighetene i Storbritannia anbefaler alle som har vært i kontakt med coronasmittede personer om å være i karantene i 14 dager, og siden det er 13 dager siden de aktuelle personene fra Arsenal var i kontakt med Marinakis, plasseres de nå i karantene. Dette skal både gjelde noen spillere og noen fra Arsenals støtteapparat.

Det skal også nevnes at Arsenal har spilt to kamper siden møtet med Olympiacos for 13 dager siden, først mot Portsmouth i FA-cupen, og så mot West Ham i Premier League. Samtidig skal Wolverhampton til Hellas for å møte Olympiacos i 8. delsfinale i Europa League i morgen kveld.

Relaterte saker

4 svar

 1. Enden blir vel at City vant det eneste trofeet som ble delt ut i England denne sessongen🤔 Tester en spiller i en eller annen engelsk klubb positivt på corona, tror jeg sessongen er kjørt! Det tror jeg er bare et tidsspørsmål før skjer! Blir snart håpløst å få gjennomført kampene. En utsettelse her og en der. Ser egentlig ikke bra ut!

 2. Tor Arne Nyhus, enig med deg. Så fort som det sprer seg er ganske så drøyt. Skal Pool sitt trofè glippe i år også? 😆

 3. Thomas Larsen Da får det bare glippe for pool! Helse og sikkerhet er viktigst😷

 4. «Grunnen er at Olympiakos-eier Evangelos Marinakis er smittet av coronaviruset. Arsenal møtte Olympiakos for 13 dager siden, og flere av spillerne skal da ha møtt Marinakis.

  Arsenal skriver at de derfor følger myndighetenes retningslinjer om 14 dager karantene fra de sist var i kontakt med en smittet person.

  De aktuelle spillerne vil være hjemme til karantenetiden er over, det samme gjelder for fire av klubbens ansatte som satt i nærheten av Marinakis på stadion.»

  Ref VG.
  De kan starte med å teste arsenal troppen

Legg igjen en kommentar