Pep forventet ikke å være så langt foran United | CITY I DAG

– Jeg forventet aldri å ha den avstanden vi har hatt til United de foregående sesongene, sier Pep. 

  • Forventet ikke å være så langt foran United

City har avsluttet sesongen foran United hver sesong siden 2013/14 sesongen og altså hver sesong under Pep. Katalaneren sier han aldri hadde forventet at City skulle ha et så stort forsprang ned til United som de har hatt de siste sesongene: – Jeg hadde aldri forventet at vi skulle være så langt foran dem de foregående sesongene, å ha den avstanden ned til United tre, fire år på rad. Avstanden er det den er, men jeg tviler ikke på Uniteds kvaliteter.

Pep sier også at ryktet City har fått på seg når det kommer til pengebruk, er urettferdig: – Når det kommer til kjøp av dyre spillere er vi nummer 23 eller 24 på listen, men klubben har et dårlig rykte på seg her. De sier at det kun er Manchester City som bruker penger på dyre spillere, men det er selvsagt ikke sant. Man må sette seg inn i tallene.

 

  • Raheem Sterling: – Det er alltid fint å vinne et trofé

Hør fra Raheem Sterling foran morgendagens lokaloppgjør.

 

  • Daniel Taylor om hvorfor engelsk fotball snudde ryggen til Roberto Mancini

‘He comes from Italy, to manage Man City.’

 

  • Er dette neste sesongs hjemmedrakt?

Neste sesongs hjemmedrakt er sannsynligvis inspirert av mosaikkene man kan se rundt omkring i Manchester.

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar