UEFA President Ceferin sier City er verdsatt i Champions League | CITY I DAG

UEFA President Ceferin sier City verdsettes i Champions League til tross for straffen og det meldes om at Leroy kan være åpen for å signere ny kontrakt med City. 

  • UEFA President Ceferin sier City er verdsatt i Champions League

UEFA President Ceferin hadde følgende å si om City i et intervju med Sky Sports i dag: – Jeg respekterer dem, vi liker dem. Jeg ønsker ikke å si at «nå liker vi ikke Manchester City». Vi liker dem, de er vår klubb. Men denne prosessen er en separat ting og jeg kommer ikke til å blande meg. Om de kommer seg til finalen eller jeg drar på en kamp, så kommer jeg til å prate med dem. I ville ikke ønsket å prate om straffen. Jeg har møtt Khaldoon Al Mubarak to ganger og Ferran Soriano fem ganger, på ulike arrangementer.

SE INTERVJUET MED CEFERIN UNDER. 

 

  • Telegraph: Sané vurderer å signere ny kontrakt med City

Mike McGrath i Telegraph melder i dag at Leroy Sané vurderer å signere ny kontrakt med City. Han skriver at Sané ikke ønsker å utelukke å bli værende i City, ettersom Bayern München enda ikke har klargjort sine planer for sommeren.

LES | Leroy Sane refuses to rule out staying at Manchester City once he returns from injury 

 

  • City Football Group investerer i fransk klubb?

City Football Group skal være i avanserte forhandlinger i forhold til å investere i den franske Ligue 2 klubben, AS Nancy Lorraine. Det sies at høyere tv-rettigheter skal være en av de avgjørende årsakene til at City Football Group ønsker å investere i den franske klubben. Fra før er følgende klubber en del av City Football Group: Manchester City, New York City, Melbourne City, Yokohama F Marions, Sichuan Jiuniu, Mumbai City, Montevideo City og Girona FC.

LES | City Football Group in ‘advanced negotiations’ for French club investment 

 

  • Ninety Three Twenty Podcast

Howard Hockin og Ahsan Naeem ser tilbake på seieren mot Sheffield Wednesday i FA Cupen og gir en eksklusiv oppdatering når det gjelder Kevin De Bruyne sin skade.

LYTT TIL PODKASTEN | THE REVIEW – INSOMNIAC’S DREAM. 

 

  • Steven diskuterer dagens nyheter

Steven diskuterer Sané, Kevin De Bruyne sin skade og om City Football Group vil investere i AS Nancy Lorraine.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar