Spillerbørs: Fernandinho og De Bruyne overlegne!

Det er vanskelig å slå fast om Guardiola var feig eller genial på Santiago Bernabeu. Men sannheten er i hvert fall at det snudde til Citys fordel da spillerbyttet med Raheem Sterling kom – og City gikk tilbake i en vanlig 4-3-3. City snudde i hvert fall kampen, vant 2-1 – og scoret til og med på straffespark for en gangs skyld.

Børs (en slags 4-4-2):

Ederson 7 – sjanseløs på scoringen, og en kjemperedning tidlig i kampen. Litt ujevn kvalitet på utspillene, men hadde faktisk lite å gjøre. Tenk på det.

Kyle Walker 7 – en miss, og det ble det etter hvert scoring av. Men det var mer uhell enn svakt spill. Ellers viktig med farten hans i denne kampen. Stort sett solid.

Nicolas Otamendi 8 – får sikkert skylda av mange for baklengsmålet, men ikke hos meg. Han ble spilt dårlig i den situasjonen, av egen lagkamerat. Ellers ryddet han opp i det meste, og i lufta var han helt konge. Også god inne i eget felt.

Aymeric Laporte 6 – skadet. Igjen. Hadde ikke så mye å gjøre fram til det.

Benjamin Mendy 6 – svak før pause, og virket redd etter det gule kortet. Men spilte seg ok opp. Jeg stoler likevel ikke helt på han.

Riyad Mahrez 6 – kanskje er jeg streng her, men jeg syns han går seg inn i for mange problemer.

Rodri 6 – det er i første rekke hans feil at Real Madrid scorer. Han spiller Otamendi – og etter hvert Walker i problemer.

Ilkay Gündogan 8 – meget viktig mann. Ballsikker og sterk da City tok over spillet etter pause.

Gabriel Jesus 8 – scorer bare minuttet etter at han går inn i midten. Sterk i lufta, vanvittig god spenst. Jobber også veldig bra på sin venstreside. Stor løpskapasitet – og raskere enn du tror.

Kevin De Bruyne BB9 – han er i egen klasse – når det gjelder. Målgivende, og scoring på straffe. Det skjer noe hver gang han er rettvendt. Fantastisk spiller.

Bernardo Silva 7 – jobber og jobber. Gjør en god kamp, men en måtte ut da Sterling skulle inn.

Fernandinho 9 – helt overlegen fyr. Kommer inn og tar ansvar, og gjør ikke feil. For en spiller.

Sterling spilte ikke lenge nok til å få poeng, men han skapte panikk i Real Madrid-forsvaret – og han skaffet straffe.

Relaterte saker

5 svar

 1. John Akse sier:

  Enig med det meste her, men ikke glem dommeren. God og ikke minst tøff når han ikke gir Ramos frispark på utligningen og en feig dommer hadde kansje også latt være å gi city straffespark😊dette bør vi klare i returen, selv om det sikkert blir tøft💙

 2. Espen Haugen sier:

  Syns Walker spiller stort nå!
  Tipper han er nr tre på blokka til pep ( etter ederson, kdb og laporte)

 3. Espen Haugen nr fire da😉

 4. Espen Haugen sier:

  Sveinung Myhre
  Laporte er ikke på blokka lenger( dessverre )😂

 5. Espen Haugen oki då, 🤣

Legg igjen en kommentar