U18 tok langt skritt mot ligagullet

En meget sterk borteseier mot ligatoer Liverpool gjorde at Manchester Citys U18-lag tok et langt skritt mot ligagullet i U18 Premier League North.

City er nå ni poeng foran Liverpool, men har spilt to kamper mer enn Merseyside-laget. Derfor var dagens 4-2-seier spesielt viktig, og City har nå alt i egne hender. Det er seks kamper igjen å spille, og en av dagens målscorere for City, Sam Edozie, mener at dagens seier har gitt laget selvtillit nok til at de tror de kan få jobben gjort. «Jeg er veldig glad», uttalte han etter dagens kamp. «Det var en viktig kamp. Om de hadde vunnet de to kampene de har til gode, ville de hatt like mange poeng som oss, men nå har vi fått ni poeng ned til dem.»

Liam Delap ga City ledelsen etter 7 minutter med et lavt skudd i hjørnet, etter å ha tatt seg forbi tre forsvarere. Så var det Edozies tur til å score med et kanonskudd via undersiden av tverrliggeren og i mål.

Det sto 2-0 til pause til City på et vindfullt Liverpool-akademi, og de fremmøtte måtte vente til det var drøye kvarteret igjen for å se neste scoring. Nok en gang var det City som fikk nettkjenning, takket være James McAtee. Sam Edozie gjorde forarbeidet, og med 3-0 til City så det hele ut til å være avgjort.

Vertene var imidlertid ikke helt med på det, og Thomas Hill reduserte med et skudd i krysset bare to minutter etter McAtees scoring. Så var det Max Woltmans tur til å redusere for vertene, og plutselig var det full kamp igjen.

Cole Palmer avgjorde imidlertid få minutter før slutt med Citys fjerde for dagen.

Dermed endte det med 4-2-seier til City, som neste helg møter Blackburn hjemme i Manchester.

Citys lag:

Startellever: Slicker, Egan-Riley, Burns, Harwood-Bellis, Wilson-Esbrand, Hodge, Robertson, Palmer (c), Bobb, Edozie, Delap.

Innbyttere: Sobowale, Wright, McAtee, Robinson, Hamilton.

 

Relaterte saker

4 svar

  1. Sondre…. future is bright

  2. Daniel Høyer Oland gruer meg til alle de skal opp på første laget

  3. Sondre Gundersen 2-3 nye Sanchoer… denne gangen setter vi langtidskontrakt på de tidlig…

  4. Daniel Høyer Oland ….

Legg igjen en kommentar