Kjøreregler for eget sesongkort

Supporterklubben informerer om kjørereglene for dem med eget sesongkort som supporterklubben benytter seg av.

Alle med eget sesongkort må sørge for å ha fungerende e-mail knyttet til sin konto og ha passord som Tor også skal vite for å kunne logge seg på alle konti. Årsaken er at Tor må kunne logge seg på for å selge sesongkortene via ticket exchange dersom sesongkortet ikke er solgt til noen i supporterklubben. Dersom billetten blir solgt på ticket exchange får man godskrevet 1/19 del av sesongkortets beløp.

Alle med eget sesongkort må forhåndsbestille sesongkortet til de store hjemmekampene mot united – liverpool – chelsea-arsenal og spurs og årets siste hjemmekamp når terminlisten foreligger. Her vil Tor sende mail om dette. Årsaken er at Tor må vite hvor mange billetter han skal bestille ekstra. Dessverre selges alle billetter allerede i juli måned derfor er det kort frist for å bestemme seg om man vil bruke eget kort.

Informasjon om deadlines for bestilling av billetter til PL-kamper vil stå under info fra supporterklubben på hjemmesiden for å unngå for mange mailer.

Når det gjelder kjøp av billetter til alle cupkamper er deadline for å søke om dette umiddelbart etter at kampen er satt opp/trukket. Bortekamper i CL vil først og fremst gå til de med egne sesongkort, dersom ledige billetter vil de gå til alle andre medlemmer av supporterklubben. Enkelte kamper vil kreve eget Citizens-medlemskap i England, – gjelder først og fremst bortekamper i CL.

Alle med eget sesongkort må være forberedt på å måtte betale et adm gebyr for ordningen som kan variere fra 500 til 1000 kr pr år pr kort, disse inntektene går til supporterklubbens årsinntekter, se budsjett for supporterklubben.

Alle med eget sesongkort må være forberedt på å betale kostnaden for eget bruk av eget sesongkort, dette vil da også være 1/19 del av sesongkortets pris. Regning i slutten av hver sesong.

Alle med eget sesongkort må betale for å være på de tre cup schemes som finnes i Citys hjemmekamper i cupene, – CL (i hvert fall enda) ligacup og FA-cup. Årsaken er at dersom kortet er med i denne ordningen så gir det direkte finalebilletter til alle med sesongkort. Dog vil vi forsøke å ha et minimum av billetter på denne ordningen fordi vi da taper penger på hver hjemmekamp i tidlige runder, særlig gjelder dette ligacup og Fa-cup hvor vi nesten ikke har bestillinger i de tidlige runder. Det er bare hjemmekampene hvor man blir belastet. Dersom City kommer til finalen i en slik turnering vil alle utgifter dekkes inn fordi vi da vil prise opp finalebillettene til alle som får dette for å dekke tapene som sesongkorthaverne har hatt. Dette gir rettferdighet. Det er bare når City har hjemmekamp i cupene at vi blir ekstra belastet.

Ofte blir en del av de vanlige plassene våre på hjemmekamper overtatt av enten bortesupportere eller UEFA, og din sitteplass blir da reallokert. Det er svært viktig at Tor da får melding om din nye sitteplass tilsendt så han kan få identifisert dette setenummeret. Dette gjelder særlig CL-kamper og det skaper masse ekstra arbeid for Tor når slikt skjer.

Tor er avhengig av at dere svarer på e-mail som sendes om ovennevnte, dog skal Tor forsøke å begrense e-mails til et minimum.

Når man trer ut av sesongkortordningen får man tilbakebetalt inntektene for bruk av sesongkortet, likeledes betaler man full pris for ordningen når man trer inn i ordningen. Det er p.t. venteliste. Supporterklubben vil ha maksimalt 75 sesongkort, dette er maks hva vi klarer å administrere.

Eventuell utestengelse i CL vil sannsynligvis ha påvirkning på klubben og vi kan også forvente å måtte betale for tap på sesongkortene også i PL fremover om sanksjoner og popularitet synker, – for å ha eget sesongkort krever det at man aksepterer alle punkter over og er aktiv for å støtte punktene over, særlig kommunikasjon og ryddighet ved bestilling av egne billetter er viktig for at jobben skal kunne la seg utføre i praksis.

Dersom man ikke følger opp ovennevnte kan man bli fratatt rettighetene til å ha eget kort.

Regler over vil og kan oppdateres fortløpende, men ligger nå tilgjengelig for alle på hjemmesiden og trykkes i neste STB.

1 svar

  1. Tor Sønsteby sier:

    De som eier sesongkort står også for utdeling av billetter på hjemmekamper og hjelper til med dette for at alle skal få sine billetter og at vår billett ordning skal fungere og målet er selvkost og at man IKKE skal tjene penger på billetter man eier, dette er heller IKKE lovlig så dette er svært viktig og praktiseres til fulle av supporterklubben.

Legg igjen en kommentar