Oversikt sitteplasser ligacupfinalen

Se oversikt over sitteplasser til ligacupfinalen mot Aston Villa på Wembley.

Vedlagt er oversikt over alle 169 sitteplasser til Carabao Cup-finalen mot Aston Villa som nå er ferdig allokert av meg. – I tillegg står det hvor billettene skal hentes utenfor hvert navn. Oversiktskart over sitteplasser på Wembley der du kan se utsikt fra setet ditt.

De 19 som har BUSS fra Manchester og tilbake etter kampen vil få sine billetter på bussen.

Dette gjelder SERIGSTAD x 5 , ØSTEVOLD x 2 , NORHEIM/ESPEVIK x 8 , DARABI x 2 , UDLAND x 2 .

Dere MÅ Møte for bussavgang fra ETIHAD STADIUM; BLUE CARPARK G , søndag morgen klokken 0715 , avgang er 0730, dere får billettene av JOHN MORGAN som er ansvarlig for de tre bussene som går derfra, alle skandinaver har fått samme buss, mer info kommer.

Dere andre som skal på Wembley bes møte som avtalt og hente deres billetter på de stedene som er merket ved deres navn. INGEN MØTER etter 1300 søndag på WEMBLEY. Dette ødelegger for alle og dere og jeg kan miste kampen, det er særdeles respektsløst ovenfor meg og vi som har jobbet med dette.

Spørsmål til meg på mail , soensteb@online.no

SE OVERSIKT OVER SITTEPLASSENE

Legg igjen en kommentar