EDS tapte for Brighton

EDS tapte i går 2-1 borte for Brighton i Premier League 2. Felix Nmecha stod for Citys scoring.

City stilte med følgende lag mot Brighton:

XI | Bazunu, Diounkou, McDonald, Ogbeta, Wilson-Esbrand, Doyle (C), Fiorini, Bernabe, Rogers, Nmecha, Braaf.

INNBYTTERE | Robinson, Scott, Pozo, Dele-Bashiru, Touaizi.

City ønsket å bygge videre på den sterke 4-1 seieren mot Everton sist og skapte kampens første sjanse da Bernabe plasserte ballen like utenfor etter 12 spilte minutter. Etter 24 minutter tok derimot hjemmelaget ledelsen. Teddy Jenks kom seg inn i boksen og scoret med en lav avslutning forbi Bazunu. Hjemmelaget var deretter nære ved å øke ledelsen ved to anledninger, mens Tommy Doyle var nære utligning med et fint frispark, i det som var en åpen og underholdende affære.

Tre minutter før pause fikk City lønn for strevet da Felix Nmecha utlignet. Den offensive midtbanespilleren fikk ballen av Morgan Rogers og tok den med seg inn i boksen, før han dundret inn utligningen.

Brighton skapte den andre omgangens første sjanse med en heading like utenfor, før både Morgan Rogers og Jayden Braaf var nære ved å gi City ledelsen. Det var det derimot Brighton som gjorde, da Ogbeta var uheldig og satte et innlegg i eget mål. Tommy Doyle plasserte deretter et frispark i tverrligger, som var det nærmeste City kom en utligning.

City er dermed fremdeles på niende plass i ligaen, med 18 poeng på 17 kamper.

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar