City til finale i U18 Premier League Cup!

Citys U18-lag er igjen klar for finale i U18 Premier League Cup etter å ha nedsablet Reading med hele 5-2 på bortebane!

Citys unggutter leverte en meget god forestilling på Bearwood Park, og er etter dagens storseier klare for sin andre finale på rad i U18 Premier League Cup. Forrige sesong ble det seier over Middlesbrough i finalen, og etter dagens seier over Reading er altså sjansen tilstede for å vinne turneringen igjen!

City stilte med følgende startoppstilling til dagens kamp:

Fra start | Slicker, Robinson, Burns, Mbete-Tatu, Egan-Riley, Hodge, Bobb, McAtee, Delap, Palmer, Edozie.

Innbyttere | Sobowale, Wright, Robertson, Sodje, Gbadebo

Bare ti minutter var spilt da City fikk straffespark og Cole Palmer satte ballen i nettet fra krittmerket! Ti minutter senere doblet Liam Delap Citys ledelse etter å ha vist gode ferdigheter. Han skar inn fra høyrekant og curlet ballen i mål med en fin avslutning, og dermed sto det altså 2-0 til City!

35 minutter var spilt da det også skulle bli 3-0 til City. James McAtee fikk æren å score Citys tredje for dagen, mens Sam Edozie kunne notere seg for en målgivende. 3-0 til City skulle holde seg inn til pause, og det var fornøyde lyseblå som kunne gå til garderoben etter en omgang der de stort sett hadde full kontroll på det som skjedde.

Åtte minutter ut i andre omgang skulle Reading få en redusering. Imari Samuels satte et frispark i mål, og hjemmelaget fikk dermed et lite håp om å hente opp igjen Citys ledelse.

Det håpet skulle forsvinne igjen da Alex Robertson scoret Citys fjerde for dagen bare to minutter etter at han kom inn. 74 minutter var spilt da han med sin første berøring satte ballen i mål, og dermed var kampen i realiteten avgjort.

Ti minutter før slutt skjedde det en meget ubehagelig episode da Citys Luke Mbete-Tatu skallet sammen med en Reading-spiller. Mbete-Tatu ble liggende nede, og det skulle gå hele ti minutter før han ble båret av banen og kampen kunne settes i gang igjen.

Reading skulle få nok en redusering like før slutt, mens James McAtee langt, langt på overtid (på grunn av den nevnte hodeskaden) scoret sitt andre, og Citys femte i kampen. Dermed endte det med 5-2 til City, som skal møte Stoke i finalen. Det er klart etter at de slo Chelsea etter ekstraomganger i sin semifinale i dag.

Reading – Manchester City 2-5
Readings målscorere: Samuels (49), Lambert (90+12)
Citys målscore: Palmer (str 10), Delap (20), McAtee (35, 90+15), Robertson (74)

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar