Billetter, styremøte og deadliner

Dersom supporterklubbens medlemmer vil vite hva jeg/vi i supporterklubben arbeider med utover STB og hjemmesiden, kan dere følge med under nytt fra supporterklubben hvor jeg skal forsøke å legge ut aktuelle ting vi gjør fra uke til uke. Her er det supporterklubben jobber med denne uken.

 • Klargjøre billetter til Carabaofinalen mot Aston Villa hvor vi har fått 169 billetter. Vi har fått 100 til AISLE 121 og 69 til AISLE 119, dette er drømmeplasser! Det må nå lages distribusjonsliste for billetter og logges møtested for hver enkelt for utdeling av billetter. Utdeling av billetter er fra THE SWAN i Bayswater Raod lørdag fra ca 1600 til 1900, og Wembley International Hotel søndag kampdagen fra 1100 til 1300.
 • Samme som over for Man City – Burnley hvor vi har 114 billetter. Klargjøre distribusjonsliste for Burnley-kampen og sende ut info til de 114 som skal dit.
 • Samme for Real Madrid-hjemmekampen hvor vi har 110 billetter. Lage distribusjonsliste for hjemmekampen til Real Madrid. Her må vi samle inn de nye setenummer på alle reallokerte seter som UEFA beslaglegger , – og legge dette inn i distribusjonsliste som sendes de som skal på kampen, logge at all info er kommet ut til disse.
 • Klargjøre for den nye hjemmekampen mot West Ham onsdag 19. februar – Refundere billettutgiftene for den utsatte kampen til de 66 som ble rammet. Sende info om dette via mail og betale tilbake via nettbanken. Logge hvilke kamper de får tilbud på billetter for neste sesong. Legge ut alle våre sesongkort på nytt på ticket exchange for å forsøke å selge de til den nye kampen mot West Ham som er onsdag. Supporterklubbens sesongkort tapte ca 35000 – 40 000 kr på at alle våre sesongkort ikke var i bruk grunnet den utsatte West Ham-kampen. Dog brutt ned pr eier er det bare ca 500 kr i snitt…
 • Distribuere Real Madrid-bortebilletter og Leicester-bortebilletter, sjekke at disse billettene kommer frem til de som skal på disse kampene.
 • Styremøte i supporterklubben , lage agenda til dette til 26. februar , kalle inn styremedlemmer. Samme dag som bortekamp mot Real Madrid
 • Innbetalinger av billetter til fremtidige kamper, bankavstemming, billett og medlemskapskonto .
 • DEADLINE FOR Å BESTILLE UNITED borte passert, vi har 6 billetter. Disse skal distribueres.
 • DEADLINE FOR SHEFF W FA CUP, ingen har bestillt her.
 • Svare på mailer fra medlemmer og media
 • Svare på billettforespørsler fra hjemmesiden/mail.
 • Følge opp TV 2 om reportasje fra Carabao cup og Daniel Bakken Kristoffersen som skal på tur til London da.
 • Oppdatere billettdokumentet med Carabao-inntekter og West Ham-utgifter.
 • Alt som skjer nå med utestengelse og dommen….

11 svar

 1. Martin S sier:

  Tor, du er fantastisk!

 2. Rune Oksnes sier:

  Jeg lar meg imponere.

 3. Det ser ut som om Tor får dagene til å gå.

 4. Håper folk verdsetter hvilken jobb som faktisk ligger bak alt dette. Tor har gjort en kanonjobb i mange år, og hvordan han fikk til alt dette når han var i full jobb, er for meg en ubesvart gåte. Vi er ganske så priviligert folkens…husk det 😀⚽️

 5. Erik Drilen sier:

  The Swan i Bayswater. Gamle minner, haha. Skoletur i 1982. 😂

 6. Fint å få synliggjort arbeidsmengden så alle tar innover seg hvilken enorm jobb Tor gjør for oss. Desto viktigere at alle bruker de kanaler Tor har skissert på hjemmesiden vedr billettbestilling etc

 7. Helt fantastisk! Han gjør en super jobb, i en super supporterklubb for ett superlag! Vi står han av denne gangen også ref. gårsdagens melding!

 8. John Akse sier:

  Veldig imponerende👏👏👏

 9. Tor Sønsteby sier:

  Supporterklubben har også flere ressurspersoner som tar mye ansvar og bidrar voldsomt slik at jeg gidder å holde på. Det er folk som Tommy Kvarsvik og Halvor Hansen Høvring med denne hjemmesiden hjulpet av Harald Larsen, det er Per A Rennestraum som står bak STB. Vi har Svea som skriver best av alle både på blogg og i STB. Vi har ledere i Sverige og Danmark som Andreas og Morten. Vi har en kjerne som skriver i STB som sjelden svikter. Jeg kan også lene meg på folk som aldri er vanskelig å spørre som Leiv Botnen billetter og Ketil Aune medlemsregister som bidrar og arbeider og får jobben gjort og ikke som enkelte som ikke engang klarer å betale for en billett de bestiller….- Så har vi også en liten del av de med sesongkort som jeg godt kunne tuppet ut av ordningen og som ikke gidder svare eller løfte en finger og som skaper mer bry for meg enn alle de andre 65 som klarer å svare meg på en mail uten å lage nye spørsmål ut av det….
  Jeg synes at dersom man har så lite engasjement og forståelse for hvordan systemet virker så burde man finne noe annet å drive med, det er også som det sies her noen primadonnaer som mener at jeg bør fylle ut søknader om billetter siden de tydeligvis ikke kan finne ut av det selv, – eller ikke lar seg falle ned på et slikt nivå at de kan gjøre et stykke arbeid og burke 5 minutter av egen tid på å lære det, men synes at jeg bør gjøre slik. Det er disse folkene som gjør at man går lei . Jeg har sagt det før og mener det igjen at de gjerne kan ta en jobb i UEFA eller hos united der de kanskje hører hjemme??
  Men stort sett er det en herlig gjeng med flotte folk som gjør at jeg gidder å holde på med dette. Det takker jeg dere for, det er mange som jeg kjenner etterhvert og som hjelper meg mye.
  God helg, det var godt å få sagt! Ikke ta alt jeg sier ordrett da, men ta det til etterretning, det er aldri for sent å få ut fingern?

 10. Svea sier:

  Ingen over, ingen ved siden. Det er bare en – Tor Martin Sønsteby, fra Vestby.

 11. Jostein Kollsgård sier:

  Tor, du er en FANTASTISK mann og en resurs for oss alle. som svea skriver. ingen over og ingen ved siden. Du gjør meg stolt av og heie på det mest fantastiske laget ;.) MC4Ever

Legg igjen en kommentar