– De er rett og slett fly forbanna | REAKSJONER PÅ DOMMEN FRA UEFA

Reaksjoner på dommen fra UEFA som vil utestenge klubben fra Champions League de to neste sesongene, i tillegg til å idømme klubben en bot på 30 millioner euro. 

  • Ingrid Halstensen: – De er fly forbanna rett og slett

TV2s Premier League korrespondent i Manchester, Ingrid Halstensen, hadde følgende å si om kveldens dom fra UEFA:

«Reaksjonene her i den lyseblå delen er at de er rett og slett fly forbanna , dette er jo en veldig stor sak her i Manchester og i England generelt, nå i kveld. Det er jo hovedoppslaget til de fleste store mediene her i England. Så det er hektisk presse-aktivitet, men de jeg har pratet med som er veldig tett på Manchester City kan fortelle om en klubb som er mektig irritert over måten UEFA har behandlet den saken på. De sier City føler de ikke har fått lagt fram sin versjon av saken og at UEFA ikke har lyttet til det de har å si, at de rett og slett ikke har blitt hørt på den måten de skulle ønsket at de hadde blitt hørt. Noen av kildene mine hevder også at City føler seg nesten som et offer for UEFA akkurat nå, der de hevder at UEFA har lyst til å statuere et eksempel med å gi City denne strenge straffen og vise at brudd på FFP ikke er greit og at dette ikke hadde skjedd  om det hadde vært for eksempel en av de skikkelige storfiskene i Champions League, som Barcelona eller Real Madrid. Så siste ord er definitivt ikke sagt i denne saken, men at folk er fly forbanna i den blå delen, det er sikkert og visst.»

  • Hvorfor City føler seg selvsikre, fremdeles

Simon Bajkowski fra Manchester Evening News skriver om hvorfor City fremdeles føler seg selvsikre etter dommen fra UEFA. Han skriver at City er selvsikre og at de ikke ser på dette som den endelige avgjørelsen i etterforskningen. Fra Citys ståsted har UEFA både startet saken, etterforsket saken og vært dommer i saken. City er sikre på at et uavhengig organ vil hjelpe dem i denne saken. Sam Lee skriver også at City føler seg selvsikre på å vinne denne saken.

LES MER | Why Man City remain confident after UEFA verdict on shock Champions League ban 

  • City kan bli trukket poeng i ligaen

City blir fremdeles etterforsket av Premier League etter dommen fra UEFA. Klubben kan også motta sanksjoner fra Premier League om dommen fra UEFA ikke omgjøres. LES MER HER.

  • Reaksjoner på Twitter

City-supportere på Twitter reagerer på dommen fra UEFA.

 

 

 

 

 

 

  • Steven sin reaksjon

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar