Jayden Braaf kan bli en spiller på nivå med Sancho, men vil City miste han også? | CITY I DAG

Jayden Braaf har trent sammen med førstelaget igjen, etter at Pep ikke ble imponert den første gangen. Fernandinho reflekterer over sine 300 kamper for City og Nicolas Otamendi sier han ønsker å fullføre kontrakten sin i Manchester. 

  • Jayden Braaf kan bli en spiller på nivå med Jadon Sancho, men vil City miste han også?

17 år gamle Jayden Braaf fra Nederland kom til Manchester City fra PSV Eindhoven i 2018. Han er en ekstremt hurtig og teknisk spiller som er veldig god til å drible og spiller på venstresiden. Han har altså imponert ute på gressmatta, men utenfor banen har ikke ting fungert like bra. Da Braaf trente sammen med førstelaget var både Pep, trenerteamet og flere av spillerne misfornøyde med Braaf sine holdninger og han fikk beskjed om å trene med akademiet igjen. Trenerne i akademiet var også usikre på om Braaf burde få lov til å trene med førstelaget igjen. Det har han derimot gjort, men må fremdeles jobbe for å vinne Pep over igjen. Kilder i Citys akademi sier at Braaf kan utvikle seg til en spiller på nivå med Jadon Sancho og Braaf kunne vært en fin erstatter for Leroy om han forsvinner i sommer. Men hvilke signaler sender City ut om de tar Braaf inn i førstelaget til tross for hans holdninger? Han er jo kun 17 år og har fremdeles mye å lære. Han er derimot et veldig stort talent og det er ikke mange 17 år gamle venstrevinger som er like gode som Jayden Braaf.

LES ARTIKKELEN | Next Big Thing: ‘Jayden Braaf could be an £80m player, at Jadon Sancho’s level’ – but will City lose him too? 

  • Fernandinho reflekterer over sine 300 kamper for City

Fernandinho har nå totalt 300 kamper for Manchester City. Han kom til klubben i 2013 og vant både ligaen og Ligacupen i løpet av sin første sesong. Han diskuterer de største øyeblikkene, trofeene han har vunnet og scoringene han har bidratt med. Han forteller om stoltheten ved å være kaptein og hvor spesielt det har vært å bidra til et av de mest suksessfulle lagene i engelsk fotballs historie.

SE INTERVJUET | FERNANDINHO REFLECTS ON HIS 300 CITY GAMES 

  • Nicolas Otamendi ønsker å fullføre kontrakten sin i City

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar