Francis Lee: – Aguero er en komplett angriper | CITY I DAG

Francis Lee om Aguero og Pep, nye detaljer rundt Citys kamp mot UEFA og Phil Foden diskuteres. I tillegg kan du lese et intervju med supporteren som kun har gått glipp av to kamper på 30 år, Sean Riley.

  • Francis Lee: – Aguero er en komplett angriper

City-legenden Francis Lee sier Aguero nå er en komplett angriper: – Han er ganske enkelt bemerkelsesverdig. Da Pep kom til klubben var Sergio en ekte målscorer, men nå er han en komplett spiller som også scorer mål. Sergio har alt. Han er en veldig god avslutter, han er veldig klinisk, har den riktige størrelsen og kroppsbygningen en angriper bør ha og han er hurtig. Jeg trodde han kanskje kunne være på vei ut da Pep tok over, men Pep hjalp ham til å bli enda bedre og har hjulpet ham til å spille som den angriperen i verdensklasse han er.

Lee synes også at Pep er den beste manageren han noensinne har sett: – Jeg synes han definitivt er den beste manageren jeg har sett. Han har et utrolig talent i forhold til å analysere sine motstandere og i forhold til måten han trener på og skaper konkurranse i laget. Han har en spillerstall på 22 spillere som kjemper om 11 plasser og det er en glad og fornøyd spillerstall.

LES INTERVJUET | AGUERO NOW THE COMPLETE STRIKER, SAYS FRANCIS LEE 

  • Nye detaljer rundt Citys kamp mot UEFA

I dag kom det frem at City forlangte at UEFA skulle betale for seg etter at UEFAs finansielle etterforsker hadde lekket til mediene at City kunne seg for seg å bli utestengt fra Champions League i én sesong. City så på dette som ulovlig oppførsel fra UEFA sin side og dette kom altså frem i rettsdokumentene i forbindelse med etterforskningen. City ønsket å få etterforskingen avsluttet som en følge av dette, men fikk altså ikke medhold i den saken.

LES MER | Manchester City demanded damages from ‘unlawful’ Uefa after Champions League ban recommendation, court documents reveal 

  • Phil Foden diskuteres

I dagens episode av Ninety Three Twenty Podcast diskuteres Phil Foden. Panelet diskuterer om Foden fortjener å spille mer, medienes dekning av han og om Pep har brukt han på riktig måte.

LYTT TIL PODKASTEN | THE WEDNESDAY DEBATE – PHIL FODEN. 

 

  • Sean Riley: Supporteren som gikk 30 år uten å gå glipp av en kamp

Sean Riley er en fantastisk supporter. Les Stuart Brennans intervju med Sean, her!

 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar