Shaun Wright-Phillips om vinterpausen og den utsatte kampen | CITY I DAG

Shaun Wright-Phillips om vinterpausen og den utsatte kampen, Jonathan Northcroft stiller spørsmål ved Peps bruk av unge spillere og de norske supporterne som ikke fikk opplevd City i går på grunn av den utsatte kampen har fått hjelp til å kunne dra på en ny kamp. 

  • Shaun Wright-Phillips om vinterpausen og den utsatte kampen

Gårsdagens kamp mot West Ham ble som kjent utsatt på grunn av uværet og Shaun Wright-Phillips sier det alltid var vanskelig med utsatte kamper: – For meg var det alltid vanskelig med utsatte kamper. Følelsene bygges opp til kampen, er klar til å gå ut på banen for å ta tre poeng og så blir den utsatt. Det er litt demotiverende, for å være ærlig. Om jeg hadde spilt for laget nå hadde jeg ønsket at kampen ble spilt nå til helgen.

– Hvor skal man putte kampen inn? For City og de andre lagene i ligaen er det slik at om laget er i form på dette tidspunktet, så kan denne vinterpausen være ødeleggende. Når laget da kommer tilbake kan det være ganske annerledes.

LES INTERVJUET | Man City’s momentum will be hurt by winter break and postponed fixture says Shaun Wright-Phillips 

LES OGSÅ | Manchester City face severe fixture congestion after postponed West Ham clash… and Aymeric Laporte is running out of time to be match fit for Real Madrid showdown 

  • Jonathan Northcroft stiller spørsmål ved Peps bruk av unge spillere 

«Med Peps egen fremtid jevnlig oppe til diskusjon, kan det å investere i talenter som Phil Foden og Eric Garcia være et godt signal på at Pep har intensjoner om å bli og om å bygge om igjen. Hva er det som stopper han?»

Kan Pep få et rykte på seg om at han ikke satser nok på unge spillere?

LES ARTIKKELEN | Is Pep Guardiola earning a reputation for blocking talent? 

LES OGSÅ | Pep Guardiola’s critics have been proven right to worry about Phil Foden’s development at Man City 

  • Forever Blue Podcast 

Lytt til den nyeste episoden av Forever Blue Podcast!

  • Fikk hjelp til å kunne dra på ny kamp

En gruppe på åtte supportere som i går var på toget på vei fra London til Manchester og hadde kommet over halvveis da de fikk beskjed om at kampen var blitt utsatt, har nå fått hjelp til å kunne dra på en ny kamp. City tok også selv kontakt med supporterne og vil få en omvisning på Etihad og CFA neste gang de kommer til Manchester. Citys PR-manager, Elliot Ward, sa følgende: – Vi skal gjøre oppholdet til en spesiell opplevelse som en gave fra klubben.

LES MER | FIKK DRØMMEN KNUST – GAVER GIR NY FOTBALLTUR 

Relaterte saker

Legg igjen en kommentar